Libnet.ro
UNICEF

18:30

Despagubirile platite de Omniasig pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut depasesc 4 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Despagubirile platite de Omniasig pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut depasesc 4 mil. euro

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solutionate si in curs de solutionare deschise in urma accidentului rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 se ridica la peste 4,2 milioane euro, a anuntat Omniasig. continuă pe Wall-Street Ro

Omniasig, despagubiri de peste 4 mil. euro pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solutionate si in curs de solutionare deschise in urma accidentului rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 se ridica la peste 4,2 milioane euro, a anuntat marti Omniasig Vienna Insurance Group.

Omniasig a platit despagubiri de peste 4 mil. euro pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solutionate si in curs de solutionare deschise in urma accidentului rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 se ridica la.

Omniasig, despagubiri de peste 4,2 milioane euro pentru accidentul din Muntenegru

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solu and tionate and si in curs de solu and tionare deschise in urma accidentului rutier produs in Muntenegru pe 23 iunie 2013 se ridica deja la peste 4,2 milioane de euro, autocarul implicat fiind asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), printr-o polita de raspundere civila auto obligatorie RCA) si o polita de asigurare facultativa Casco, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Obama, asteptat cu solutii pentru criza din Irak

Discutii scurte in legatura cu criza din Irak au avut loc luni la Viena intre reprezentantii celor doua tari, cu prilejul negocierilor privind programul nuclear al Teheranului, a anuntat luni seara Departamentul de Stat. Viitorul ne va arata daca vom continua discutiile cu Iranul in legatura cu Irakul, a adaugat purtatorul de cuvant al diplomatiei americane, Marie Harf.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )