Libnet.ro
UNICEF

01:05

CC, despre amenda data mai multor agentii de media: Incalcari repetate ale legii, boicot asupra concurentului The Group

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CC, despre amenda data mai multor agentii de media: Incalcari repetate ale legii, boicot asupra concurentului The Group

In toamna, 11 agentii de media au fost amendate de Consiliul Concurentei cu suma de 3,2 milioane de euro, intrucat actionau precum un cartel, in incercarea de a scoate din piata agentiile concurente detinute de The Group , rezulta din. continuă pe Wall-Street Ro

Consiliul Concurentei explica amenda data in toamna mai multor agentii de media: Un boicot atipic prin care urmareau sa elimine competitorul The Group. Sase licitatii boicotate in 2012. Agentiile intentionau un atac frontal la Zoltan Szigeti, dar razboiu

Cele 11 agentii de media amendate, in toamna, de Consiliul Concurentei cu suma totala de 3,2 milioane euro, sub acuzatia de cartel, se intelesesera in 2012 sa elimine de pe piata agentiile concurente apartinand holdingului The Group, apreciaza Consiliul in decizia sa extinsa in acest dosar, decizie publicata la sfarsitul saptamanii trecute. Institutia citeaza pe larg din corespondenta intre sefii agentiilor respective din acea perioada, mai ales de la inceputul intelegerii lor. Atunci, pregateau un atac frontal la Zoltan Szigeti, presedinte The Group - concurent descris de unul dintre ei drept cancer al pietei de profil. Documentul arata ca in cele cateva luni de actiune coordonata agentiile respective au boicotat sase licitatii si s-au manifestat anticoncurential, cu toate ca si-au pus problema ca se expun unor riscuri legale.

Al Treilea Razboi Mondial: hackerii au preluat vineri controlul mai multor conturi de Twitter ale media

Hackeri au preluat temporar controlul, vineri, asupra conturilor de Twitter ale mai multor publicatii americane si au publicat mesaje false, potrivit carora Papa Francisc ar fi anuntat declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial sau lupte intre.

Conturi de Twitter piratate ale mai multor publicatii americane anunta al Treilea Razboi Mondial

Hackeri au preluat temporar controlul, vineri, asupra conturilor de Twitter ale mai multor publicatii americane si au publicat mesaje false, potrivit carora Papa Francisc ar fi anuntat declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial sau lupte intre Statele Unite si China, relateaza AFP.

Conturi de Twitter piratate ale mai multor publicatii americane anunta al Treilea Razboi Mondial

Hackeri au preluat temporar controlul, vineri, asupra conturilor de Twitter ale mai multor publicatii americane si au publicat mesaje false, potrivit carora Papa Francisc ar fi anuntat declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial sau lupte intre Statele Unite si China.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )