Libnet.ro
UNICEF

00:07

Detalii despre problemele la spate ale Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
Detalii despre problemele la spate ale Simonei Halep

Invinsa de Ekaterina Alexandrova in sferturile turneului Gippsland Trophy, Simona Halep a oferit amanunte despre problemele la spate acuzate in timpul confruntarii. continuă pe Online Sport

Halep, detalii despre accidentarea de la spate: S-a anuntat ziua primului ei meci la Australian Open

Constanteanca de 29 de ani a fost eliminata de la Gipplsand Trophy, in sferturi, la capatul unei partide in care, din nou, durerile de la spate au lovit-o din plin.

Simona Halep, invinsa de Ekaterina Alexandrova in sferturile Gippsland Trophy: Romanca a acuzat probleme medicale in timpul meciului (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut, vineri, meciul cu Ekaterina Alexandrova locul 33 WTA) in sferturile de finala ale Gippsland Trophy. Halep a fost invinsa de sportiva din Rusia cu scorul de 6-2, 6-1. Desi a.

Presedinta Comisiei Europene, despre problemele de productie a vaccinurilor: Unele tari sunt ca o barca cu motor, UE este un tanc

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat pentru mai multe publicatii europene referindu-se la problemele de asigurare a vaccinurilor in tarile blocului comunitar ca statele precum Marea Britanie sunt o salupa rapida, in timp ce Uniunea Europeana este mai degraba un tanc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )