Libnet.ro
UNICEF

11:30

Detaliul incredibil scos la iveala de Traian Basescu. CAND a aparut numele Elenei Udrea in Dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
Detaliul incredibil scos la iveala de Traian Basescu. CAND a aparut numele Elenei Udrea in Dosarul Microsoft

Traian Basescu recunoaste ca a citit dosarul Microsoft in octombrie anul trecut, cand a dat aviz pentru urmarirea penala a 5 ministri, dar sustine ca atunci numele Elenei Udrea nu aparea. in octombrie dvs. continuă pe Antena3

Traian Basescu: imi este extraordinar de bine. Este prima data in viata mea cand dimineata nu ma trezesc cu grija

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca se simte foarte bine in noua postura. imi este extraordinar de bine. Este prima data in viata.

Mircea Badea, fotografie de colectie cu Traian Basescu: Nu te-am pocnit inca, dar cand te faci mare iti fur telefonul!

Mircea Badea a descoperit o fotografie de colectie cu fostul presedintele Traian Basescu, pe care a prezentat-o in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea. Mircea Basesica ar trebui s.

Traian Basescu si-a petrecut dimineata la partidul Elenei Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu si-a petrecut dimineata la sediul PMP. Coincidenta sau nu, Basescu a fost la sediul Partidului Miscarea Populara PMP) si in urma cu doua saptamani, cand Elena Udrea a.

Punctul de intalnire. Traian Basescu are viitor. Penal

In momentul de fata, exista pe rol patru cauze penale importante in care apare numele lui Traian Basescu. Basescu-Bercea : Spaga a ajuns la Traian Basescu2. Dosarul Microsoft. Un fost ministru si lider.

Traian Basescu: Nu cred ca Blaga a dus bani acasa

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, referitor la acuzatiile lui Dorin Cocos ca i-ar fi dat bani lui Vasile Blaga in campanie, ca nu crede ca Blaga a adus bani acasa, scrie Mediafax. Traian.

Traian Basescu, despre Eduard Hellvig la sefia SRI: A fost un soc anuntarea axei Bucuresti - Berlin - Washington / E o numire gresita, Romania avea nevoie in fruntea serviciilor secrete de doi atlantisti

Traian Basescu a declarat marti seara ca pentru el a fost un soc anuntarea de catre Eduard Hellvig a unei noi axe a securitatii euro-atlantice Washington-Berlin-Bucuresti, vorbind in termeni duri despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru sefia SRI, pe care il acuza ca a intrat in politica ducand geanta lui Dan Voiculescu si ca l-a tradat pe Crin Antonescu. In ceea ce priveste viata sa dupa terminarea mandatului de presedinte, Traian Basescu afirma ca se simte extraordinar de bine iar singura sa grija este cum va evolua cazul Elenei Udrea, in care are in continuare incredere.

Telespectatorii, in direct la Sinteza Zilei. Traian Basescu a fost un om care n-a facut nimic pentru tara asta

Telespectatorii emisiunii Sinteza Zilei au intrat in legatura telefonica directa cu Mihai Gadea pentru a-si exprima parerile referitoare la cei 10 ani ai regimului Traian Basescu. Andrei, in varsta de 27 de.

Aurelian Pavescu, Traian Basescu si liderii PMP au discutat despre strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD

Strategiile de implementare a aliantei PMP-PNTCD au fost discutate miercuri in cadrul unei intalniri intre liderul PNTCD Aurelian Pavelescu, fostul presedinte Traian Basescu si liderii PMP, potrivit unui.

Cum vede Traian Basescu situatia din estul Prutului

Traian Basescu: E bine ca s-a dus Iohannis acolo, dar agenda trebuia sa fie mult mai puternica si facuta publica. Moldova nu e inca pierduta, Ucraina e pierduta.

Ion Cristoiu: Traian Basescu n-a confirmat macar o miime din acuzatiile aduse de Elena Udrea lui Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca in urma episodului in care Elena Udrea si Alina Bica au fost filate la Paris a vrut sa-l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )