Libnet.ro
UNICEF

05:30

Detinut care a escrocat mai multi batrani prin metoda Accidentul, condamnat la 6 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Detinut care a escrocat mai multi batrani prin metoda Accidentul, condamnat la 6 ani de inchisoare

Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pe un galatean, Petrus Galateanu, la sase ani si 13 zile de inchisoare pentru inselaciune. Persoane de varsta a treia erau sunate de escroc si li se cereau bani sub pretextul ca rudele acestora au fost implicate in accidente de circulatie si vor sa ajunga la o intelegere cu pagubitii. continuă pe Adevărul

Guvernul numeste mai multi consilieri si secretari de stat in consilii de administratie si de supraveghere

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de miercuri sapte memorandumuri privind numirea unor secretari de stat in functii de membri ai unor consilii de administratie la companiile de stat si de membri ai consiliilor de Supraveghere ai unor fonduri de garantare. Vezi in text care sunt numirile pe care intentioneaza Guvernul Ciolos sa le faca.

Bucurestiul este ca un om care nu mai poate respira

Bucurestiul este ca un om care nu mai poate respira, considera Marian Petrache, presedintele CJ Ilfov. Domnia sa ne-a spus: Toata lumea vede ca Bucurestiul este inchis, este ca un om care nu mai poate respira, din cauza aglomeratiei, a smogului etc. Daca, acum, nu se iau masuri si nu se spune stop, nu se aplica o strategie care sa permita orasului o dezvoltare armonioasa, atunci mai tarziu va fi mult prea tarziu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )