Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detinutul evadat ieri din curtea IPJ Cluj nu a fost gasit de catre fortele de ordine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Detinutul evadat ieri din curtea IPJ Cluj nu a fost gasit de catre fortele de ordine

Politistii clujeni nu reusesc sa dea de urma unui detinut care a fugit ieri din curtea Inspectoratului Judetean de Politie IPJ). Barbatul arestat preventiv pentru furt de locuinte fusese scos la plimbarea regulamentara din curtea IPJ si a reusit sa evadeze fara sa fie vazut, informeaza Digi 24. continuă pe Ziarul Bursa

Un barbat acuzat de furt din locuinte a evadat din arestul IPJ Cluj. Nu e prima data cand detinutii evadeaza de sub nasul politistilor clujeni

Un barbat de 45 de ani, acuzat de furt din locuinta a evadat, duminica dupa-amiaza, 14 august, din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj. Momentan nu se cunosc imprejurarile in care a fugit acesta. Cert este ca nu e prima data cand detinuti evadeaza din arestul IPJ Cluj.

Un arestat a EVADAT de la IPJ Cluj. Politia a instituit FILTRE

Un barbat de 45 de ani, aflat in stare de arest preventiv, a evadat, duminica, in jurul orei 16, din curtea interioara a cladirii Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.

FOTO: Regina Ana a fost inmormantata in Noua Catedrala din Curtea de Arges, in prezenta familiei

Slujba de inmormantare a Reginei Ana a avut loc, sambata, in rit ortodox, la Noua Catedrala din Curtea de Arges. La funeralii au fost prezenti mii de oameni. Dupa incheierea ceremoniilor, timp de sapte zile nimeni nu are voie sa intre in Catedrala.

Funeralii regale: Regina Ana, inmormantata in noua Necropola Regala de la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges (VIDEO)

Ultima intalnire cu Regina Ana. Majestatea Sa s-a intors, pentru totdeauna, acasa. Regina este inmormantata la Manastirea Curtea de Arges, alaturi de fostii monarhi ai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )