Libnet.ro
UNICEF

06:00

Deutsche Telekom a finalizat achizitia GTS Central Europe

România Liberă România Liberă,
Deutsche Telekom a finalizat achizitia GTS Central Europe

Compania germana Deutsche Telekom a finalizat achizitia companiei poloneze de servicii de telecomunicatii pentru companii GTS Central Europe, cu operatiuni si in Romania, a anuntat, luni, grupul german . continuă pe România Liberă

Deutsche Telekom a incheiat achizitia companiei poloneze GTS, prin care va opera si in Romania

Grupul german Deutsche Telekom, care detine in Romania prin intermediul grupului elen OTE companiile Cosmote Romania si Romtelecom, a finalizat achizitia companiei poloneze de servicii de telecomunicatii pentru companii GTS Central Europe. Compania GTS Central Europe are operatiuni si in Romania.

Deutsche Telekom a achizitionat GTS, prin care va opera si in Romania

Grupul german Deutsche Telekom a finalizat achizitia companiei poloneze de servicii de telecomunicatii pentru companii GTS Central Europe, care are operatiuni si in Romania, a informat, luni, compania germana.

Oficial: Romtelecom si Cosmote fac parte din Deutsche Telekom

In urma unei miscarii de trupe ce se specula de mult timp in piata, Romtelecom si Cosmote se pregatesc sa lanseze servicii Deutsche Telekom. Dupa o lunga perioada de tratative, printr-un comunicat oficial, s-a anuntat astazi ca procedura de achizitie a Romtelecom si Cosmote Romania de catre Deutsche Telekom s-a finalizat. De acum inainte, cele doua entitati vor activa impreuna sub numele de Telekom, ramanand ca in perioada urmatoare sa lanseze primele servicii sub noua identitate. Aceasta tranzitie ce va [].

STIREA E DEJA PE SITE! Romtelecom si Cosmote vor trece la brandul T al Deutsche Telekom din toamna.

Romtelecom si Cosmote Romania vor incheia in aceasta toamna procesul de adoptare a brandului T al grupului german Deutsche Telekom, care detine 40% din OTE Grup Grecia), actionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali.

Romtelecom si Cosmote trec la brandul T al Deutsche Telekom din aceasta toamna

Romtelecom si Cosmote Romania vor incheia in aceasta toamna procesul de adoptare a brandului T al grupului german Deutsche Telekom, companie care detine 40% din OTE Grup Grecia), actionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali.

Romtelecom si Cosmote trec sub brandul T al Deutsche Telekom

Romtelecom si Cosmote Romania vor incheia in aceasta toamna procesul de adoptare a brandului T al grupului german Deutsche Telekom, care detine 40% din OTE Grup Grecia), actionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali.

Deutsche Telekom vinde companiei nipone Softbank divizia din SUA, T-Mobile

Deutsche Telekom AG a acceptat planul companiei nipone Softbank Corp de a achizitiona divizia sa T-Mobile US Inc, al patrulea mare operator de telefonie mobila din Statele Unite, a anuntat, joi, agentia nipona Kyodo, citand surse din industrie, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )