Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dezastru pentru Pandurii, in preliminariile Europa League

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru Pandurii, in preliminariile Europa League

Pandurii Targu Jiu a fost invinsa de echipa israeliana Maccabi Tel Aviv, scor 1-3 1-1), in meciul disputat joi, pe stadionul 'Municipal' din Drobeta-Turnu Severin, in pr. continuă pe Antena3

Europa League: Pandurii, invinsa cu 3-1 acasa de Maccabi Tel Aviv in turul trei preliminar

Maccabi Tel Aviv a castigat, joi, scor 3-1, meciul disputat in deplasare la Severin cu Pandurii Targu Jiu, in mansa tur a confruntarii din turul trei preliminar al Europa League. Au marcat: Herea 30' / Ben Haim 7', Igiebor 49', Micha 77'.

Pandurii si Viitorul incearca marea cu degetul in Europa League

Joi seara intra in competitie alte doua echipe din Romania in actuala editie a cupelor europene. Daca pentru Pandurii meciul cu Maccabi Tel-Aviv marcheaza revenirea in Europa, Viitorul se afla in fata debutului in competitiile continentale la doar sapte ani de la infiintare.

UEFA Europa League. Pandurii si Maccabi Tel Aviv, scor 1-3. Oltenii, sanse minime sa mearga mai departe

Meciul dintre Pandurii si Maccabi Tel Aviv din turul 3 preliminar al UEFA Europa League s-a incheiat cu scorul de 1-3. Scorul a fost deschis de catre isralieni, prin golul lui Ben Haim din minutul 5. Romacirc.

Rezultatele meciurilor din turul 3 preliminar al Europa League

Joi se disputa nu mai putin de 29 de meciuri in turul 3 preliminar din Europa League. Vedeti mai jos programul complet al acestor partide.

Programul meciurilor din turul 3 preliminar al Europa League

Joi se disputa nu mai putin de 29 de meciuri in turul 3 preliminar din Europa League. Vedeti mai jos programul complet al acestor partide.

UEFA Europa League. Viitorul si Gent, scor 0-5. Romanii nu au avut nicio sansa in fata belgienilor

Meciul dintre Viitorul si Gent din turul 3 preliminar al UEFA Europa League s-a incheiat cu scorul de 5-0. Scorul a fost deschis de catre belgieni, prin golul lui Mitrovic din minutul 16. Gent a continuat.

Pandurii invinsa categoric pe teren propriu de Maccabi Tel-Aviv

Lipsa de omogenitate, erori nepermise in defensiva si o pregatire fizica precara. Astfel poate fi caracterizataPandurii Tg. Jiu la revenirea in Europa League contra formatiei israeliene Maccabi Tel-Aviv, o echipa solida care a castigat cu 3-1 la Turnu Severin. In returul de peste o saptamana echipa lui Petre Grigoras trebuie sa castige la trei goluri diferenta, scenariu care pare pare desprins dintr-o pelicula SF.

Umilinta pentru echipa lui Gheorghe Hagi. Viitorul, distrus in Belgia

Viitorul a suferit o infrangere extrem de dura in deplasarea din Belgia, scor 0 - 5 in fata lui Gent, in preliminariile Europa League Golurile au fost marcate deMitrovici.

Transfer fabulos pentru Pandurii Targu Jiu

Mijlocasul Lucian Sanmartean a semnat luni seara un contract pentru un an de zile cu clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu, cu optiune de prelungire pentru inca un an, a anuntat gruparea pe site-ul.

Debut de cosmar pentru Viitorul in cupele europene

Viitorul a pierdut cu 5-0 meciul sustinut, joi seara, in deplasare cu belgienii de la Gent in prima mansa din turul 3 preliminar al Europa League. Un rezultat aspru care decide practic echipa calificata in playoff-ul competitiei si lasa celor de la Viitorul doar optiunea unui rezultat de palmares la returul de peste o saptamana.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )