Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dezbaterea motiunii pe tema Transelectrica se amana pentru saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezbaterea motiunii pe tema Transelectrica se amana pentru saptamana viitoare

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica se va dezbate saptamana viitoare, in plenul Camerei Deputatilor, ea fiind amanata la cererea ministrului Economiei. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea simpla a PNL pe tema Transelectrica, amanata. Care este motivul

Camera Deputatilor a luat decizia de a amana, pentru martea viitoare, discutiile pe motiunea simpla a PNL privind Transelectrica. Motivul invocat de conducerea Camerei este lipsa din tara a ministrul Economiei, Mihai Tudose, care este plecat in tarile arabe.

SURSE: Moscova si Paris ar putea ajunge la un acord pentru contractul Mistral saptamana viitoare

Moscova si Paris au pornit o noua runda de discutii pe tema cotnractului Mistral. De altfel, planul este sa se ajunga la un acord acceptat de ambele parti saptamana viitoare. Un oficial de rang.

Samsung Galaxy S6 edge costumat in Iron Man va fi lansat saptamana viitoare

Daca esti fan al supereroilor Marvel, poti sa uiti dealte versiuni deSamsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, caci singura potrivita tie este cea cu eroii Avengers, incepand cu Iron Man. Lee Young Hee, directorulde marketing al Samsung, a confirmat luna aceasta lansarea unor versiuni Samsung Galaxy S6 desprinse din The Avengers. Totusi, ultimul teaser [] Samsung Galaxy S6 edge costumat in Iron Man va fi lansat saptamana viitoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 25-31 mai

Iata Horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 25-31 mai 2015. Berbec Este vital sa fii sincer cu tine insuti si, mai ales, cu cei din jur. Vorbele tale dor atunci cand in spatele lor se acunde trufia sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )