Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dezbaterea TTIP in Parlamentul European a fost amanata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezbaterea TTIP in Parlamentul European a fost amanata

Dezbaterea planificata astazi in plenul Parlamentului European referitoare la Rezolutia privind negocierile Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP) a fost amanata, informeaza un comunicat al europarlamentarului Maria Grapini. continuă pe Ziarul Bursa

Parlamentul European a adoptat o rezolutie pentru reevaluarea relatiilor dintre UE si Rusia

Parlamentul European a adoptat o rezolutie pentru reevaluarea relatiilor dintre UE si Rusia, tinand cont de incalcariile deliberate de catre Rusia a principiilor democratice, scrie Mediafax. Rezolutia a fost.

Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta

Parlamentul European isi reevalueaza relatia cu premierul Victor Ponta, iar situatia Romaniei va fi discutata joi in Conferin7789;a Pre7779;edin7789;ilor de grup din Parlamentul European. Se va pune in discutie.

Mesaj de la Bruxelles: Ponta sa dea explicatii in Parlamentul European

Eurodeputatul PPE, Cristian Preda, a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta trebuie sa dea explicatii in Parlamentul European.

Declaratiile premierului ungar Orban privind reintroducerea pedepsei cu moartea, condamnate de Parlamentul European

Parlamentul European a adoptat miercuri o rezolutie, cu 362 de voturi pentru, 247 impotriva si 88 de abtineri, prin care condamna declaratiile premierului Viktor Orban cu privire la posibilitatea reintroducerii.

Parlamentul European adopta Strategia UE in domeniul egalitatii de gen

Parlamentul European PE) a adoptat raportul privind strategia Uniunii Europene pentru egalitatea intre femei si barbati post-2015.

Cazul Ponta a ajuns in Parlamentul European: Situatia din Romania este ingrijoratoare. Este inacceptabil ca PSD sa blocheze cercetarile

Cazul premierului Victor Ponta, pentru care DNA a solicitat ridicarea imunitatii in vederea inceperii urmaririi penale, va fi discutat in Parlamentul European, la propunerea sefului PE, Martin Schulz.

Dezbateri pe cazul Ponta in Parlamentul European

Europarlamentarul Siegfried Muresan a precizat ca liderul PPE din Parlamentul European PE) a propus discutarea situatiei din Romania in plenul PE.

Sedinta saptamanala de guvern, programata la ora 12.00, a fost amanata cu doua ore si jumatate

Sedinta de guvern, programata miercuri la ora 12. 00, a fost amanata cu doua ore si jumatate, informeaza B1 TV. Membrii cabinetului venisera la Guvern insa au fost anuntati in ultimul moment ca sedinta v.

Guvern: Sedinta Executivului a fost amanata din cauza unor probleme tehnice legislative

Sedinta de guvern, programata initial azi la ora 12:00, a fost amanata pentru ora 14:30, reprezentantii Guvernului spunand ca amanarea este cauzata de probleme tehnice legislative, transmit surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )