Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dezvaluiri din dosarul Alinei Bica. Primea mita la ea acasa

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri din dosarul Alinei Bica. Primea mita la ea acasa

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica ar fi primit mita de 17. 500 de euro la ea acasa, fiindu-i adusa de fostul sau consilier Ionut Mihaileascu, sustin procurorii DNA in referatul cu propunerea de arestare. continuă pe Antena3

Noi informatii din dosarul in care au fost retinuti Serban Pop si Alina Bica: Fostul sef al ANAF ar fi cerut o mita de 1,5 milioane de euro, fosta sefa DIICOT a primit mita in locuinta sa

Noi dezvaluiri din dosarul in care fostul sef al ANAF, Serban Pop si fosta sefa a DNA Alina Bica au fost retinuti. Potrivit referatului procurorilor DNA, citat de B1 TV, Serban Pop i-ar fi cerut omului de.

DNA face dezvaluiri din noul dosar al Alinei Bica. Cati bani au ajuns la fosta sefa a DIICOT

Fostul sef al ANAF Serban Pop ar fi primit suma de 230. 000 de euro de la Horia Simu, pentru a-i da altor persoane in vederea solutionarii favorabile omului de afaceri a unui dosar DIICOT, suma din care Alina Bica.

Dezvaluirile avocatei Alinei Bica: Nu exista decat denuntul formulat de domnul Mihailescu. Am avut o surpriza incredibil de mare cand am aflat pentru ce a fost chemata (VIDEO)

Avocata Alinei Bica, Laura Vicol, a declarat miercuri seara ca fosta sefa antimafie a fost arestata preventiv pe baza denuntului unui fost consilier, Ionut Mihailescu. Alte probe nu mai exista la dosar, sustine.

Avocata Alinei Bica: Nu exista decat denuntul lui Mihailescu. Miza acestui dosar este libertatea pe care acesta vrea sa si-o cumpere (VIDEO)

Laura Voicu, Avocata Alinei Bica, a declarat miercuri, ca amandoua au fost socate marti la sediul DNA cand au auzit ca fosta sefa DIICOT urmeaza sa fie retinuta pentru o a treia cauza. Noi am fost in.

CSM a incuviintat retinerea si arestarea Alinei Bica , fosta sefa DIICOT

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA privind retinerea, arestarea preventiva si arestul la domiciliu in cazul Alinei Bica, procuror la Parchetul de pe langa.

Radu Banciu, despre retinerea Alinei Bica: 17.000 de euro...asta inseamna salariul unui roman pe un an si jumatate. Doamna Voicu, se vede ca ati fost nascuta dupa ultima ploaie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre fosta sefa DIICOT, Alina Bica, care a fost retinuta de procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzata ca a primit mita de.

Director in CNCAN, prins de DNA in timp ce primea mita

Viorel Gheorghe Radu, directorul Directiei Supraveghere Utilizare Radiatii Ionizante din cadrul Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), a fost prins marti de procurorii DNA in timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )