Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diaconescu n-a vrut sa semneze contractul pentru Oltchim: Sunt acte diferite fata de ce am fost anuntat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Diaconescu n-a vrut sa semneze contractul pentru Oltchim: Sunt acte diferite fata de ce am fost anuntat

Dan Diaconescu nu a semnat astazi contractul pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea OLT), motivand ca din acte lipsesc mai multe anexe si clauze, iar o parte din documente sunt diferite fata de forma contractului anuntata in. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Diaconescu: Nu am putut semna contractul pentru Oltchim, e o batjocura, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Nu am putut semna acest.

Dan Diaconescu, asteptat la Ministerul Economiei ca sa semneze contractul de ...

Dan Diaconescu este asteptat, luni dimineata, la ora 10:00, la Ministerul Econbomiei ca sa semneze contractul e vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. Totodata, Dan Diaconescu trebuie sa faca si plata pentru Oltchim, in conformitate cu licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, care a avut loc vineri. La ora stabilita, il asteptam la noi pe domnul Dan Diaconescu sa semneze, asa cum ne-am inteles. Am contractul pregatit pentru a fi semnat. In urma semnarii sau .

Dan Diaconescu A AJUNS la Ministerul Economiei: Eu vreau sa semnez AZI contractul pentru ...

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns, luni dimineata, in jurul orei 10:00, la Ministerul Economiei sa semneze contractul de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. La intrarea in sediul Ministerului Economiei, Dan Diaconescu a declarat ca vrea sa semneze contractul de vanzare-cumparare pentru Oltchim in cursul zilei de luni. Eu vreau sa semnez azi contractul. Sa vedem daca vrea si Guvernul . ) Vrem sa platim astazi salariile si pretul pe actiunile Oltchim . ) Din pacate, in .

Dan Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim. Am dat deja banii Guvernului

Dan Diaconescu l-a somat, luni, pe premierul Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare a companiei Oltchim Ramnicu Valcea, adaugand ca suma de 203 milioane de lei, cel mai mare pret oferit la licitatia de.

Dan Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim. Banii sunt la dispozitia Guvernului

Dan Diaconescu l-a somat, luni, pe premierul Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare a companiei Oltchim Ramnicu Valcea, adaugand ca suma de 203 milioane de lei, cel mai mare pret oferit la licitatia de.

Diaconescu: il somez pe Ponta sa semneze contractul. Sa nu mai vina cu siretlicuri

Realizatorul TV Dan Diaconescu a declarat luni ca il someaza pe premierul Victor Ponta sa semneze contractul de privatizare a Oltchim, sa ii dea actiunile si sa nu mai foloseasca siretlicul de a veni cu un contract cu puncte-puncte, spatii goale si fara paragrafe, fara anexe.

Subiectele zilei: EXCLUSIV. Ce promite DD pentru Oltchim: Termocentrale noi, gigant petrochimic integrat si cifra de afaceri de 10 miliarde de euro; De vorba cu generalul Bartolomeu Savoiu. Securitatea vindea copii orfani la Paris!; Atac dur al lui Varuja

Privatizare aiuritoare. Dan Diaconescu a schimbat strategia de privatizare a Oltchim. El vrea ca mai intai statul sa plateasca salariile si repornirea instalatiilor, si abia apoi sa semneze contractul si sa vireze banii la care s-a. Din corporatista cu SALARIU DE MII DE EURO s-a facut bucatareasa! O poveste reala despre cum o poti lua de la capat. A exersat 10 ani managementul vanzarilor in corporatii cu renume mondial.

Dan Diaconescu AMANA semnarea contractului pentru OLTCHIM: Cel care a castigat licitatia ...

10:26 - Dan Diaconescu amana semnarea contractului pentru Oltchim 10:19 - Diaconescu a adaugat ca este pentru prima oara cand guvernantii il ameninta pe cel care castiga o licitatie de succes: Suntem primii oameni care au castigat o licitatie fara sa dea spaga . ) Investitorul este poporul roman, care trebuie sa salveze neaparat Oltchimul. Reprezentam fortele binelui. Nu mai pot sa raman pe loc. Trebuie sa mergem inainte ca sa salvam combinatul. Din pacate, in ultimele zile, nimeni nu mai .

Business report: CONSECINTA: Ce risca Dan Diaconescu daca nu vine cu banii pentru Oltchim; Statul vrea sa taxeze tot ce misca in curtea proprietarilor; Transportatori feroviari: Guvernul privatizeaza pe genunchi CFR Marfa

De ce banii promisi de Diaconescu nu pot ajunge la angajatii Oltchim. Banii pe care Dan Diaconescu a promis ca ii va plati statului, pentru pachetul de 54% din actiuni la Oltchim, se vor indrepta catre plata salariilor. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie de 100 de milioane dolari. Bulgaria si Romania concureaza pentru o investitie majora de circa 100 milioane de dolari. Este vorba pentru construirea unei.

Ministerul Finantelor: Legea ne-a impiedicat sa acordam garantii de stat pentru Oltchim, nu lipsa asumarii responsabilitatii politice

Avem de-a face cu inoperabilitatea acordarii unei garantii de stat pentru OLTCHIM, nu din lipsa asumarii responsabilitatii politice de catre MFP, ci dimpotriva, ca efect al respectarii limitelor responsabilitatii juridice date de legislatia interna si cea europeana, precum si al obiectivului consolidarii credibilitatii Romaniei fata de angajamentele asumate in raport cu partenerii externi CE, FMI si BM, care faciliteaza accesul la finantarea de pe pietele intenationale de capital, asigurand functionarea normala a economiei si institutiilor statului, transmite Ministerul Finantelor Publice intr-un comunicat. Privatizarea OLTCHIM face parte din setul de reforme privind ajustarea sectoriala, asumat in cadrul acordului negociat in februarie 2011 de catre Romania cu CE, FMI, BM si valabil pe perioada martie 2011 - martie 2013, mai arata documentul publicat marti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )