Libnet.ro
UNICEF

08:00

Diferenta intre izolare si carantina. O mie de persoane, izolate la domiciliu in Romania

Adevărul Adevărul,
Diferenta intre izolare si carantina. O mie de persoane, izolate la domiciliu in Romania

17 persoane sunt in carantina in Romania, dupa ce s-au aflat in zone unde sunt numeroase cazuri de infectare cu coronavirus, iar alti aproximativ o mie de oameni sunt izolati la domiciliu, au anuntat autoritatile. continuă pe Adevărul

Patru persoane, izolate la domiciliu dupa ce s-au intors din Italia. Pacientii nu prezinta simptome de coronavirus

Un numar de 4 persoane sunt izolate la domiciliu, de 2 zile, in judetul Calarasi, dupa ce s-au aflat in zone din Italia unde sunt numeroase cazuri de infectare cu coronavirus. Conform directorului executiv al Directiei de Sanatate Publica din Calarasi, Cezar Radulescu, in prezent nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in judetul Calarasi. Cu toate acestea, autoritatile spun ca sunt pregatite sa intervina daca situatia o va impune.

Epidemia de coronavirus: 1.000 de persoane sunt izolate la domiciliu in Romania, alte 17 in carantina. Masurile luate de autoritati

17 persoane sunt in carantina in Romania, dupa ce s-au aflat in zone unde sunt numeroase cazuri de infectare cu coronavirus, iar alti aproximativ o mie de oameni sunt izolati la domiciliu, au anuntat, luni seara, autoritatile. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus ca, in Neamt, doua persoane venite din China nu au respectat masurile privind izolarea la domiciliu si risca amenda sau inchisoare.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Mai multe persoane, plasate in carantina sau izolate la domiciliu Un italian, care a fost in Romania in februarie, a fost diagnosticat cu coronavirus

Persoanele care vin din Italia sau care au venit recent din zonele afectate de coronavirus sunt plasate in carantina sau sunt izolate la domiciliu in contextul epidemiei de coronavirus care a atins Europa. Un iatalian de 71 de ani recent intors din Romania in Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost in tara noastra in perioada 18-22 februarie. Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a spus ca riscul ca italianul diagnosticat cu coronavirus sa fi fost contagios in perioada in care s-a aflat in Romania este foarte mic, dar socrii italianului infectat cu virusul Covid-19, izolati la domiciu, in Gorj. 35: Socrii italianului infectat cu virusul Covid-19, izolati la domiciu, in Gorj18. 45: 11 profesori din Corabia, judetul Olt, care au revenit in tara luni, dupa ce au fost la Carnavalul de la Venetia, au fost izolati la domiciu.

Preot din Italia, despre comunitatea de romani din Milano: Nu am auzit pe nimeni ca ar vrea sa se intoarca acasa, mai ales ca s-a inteles acum ca acasa urmeaza sa intre in carantina!

Romanii din Milano nu ar vrea sa se intoarca in Romania, in ciuda amenintarii de infectare cu coronavirus, mai ales ca acasa ar urma sa intre in carantina pentru 14 zile. Cel putin asa sustine un preot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )