Libnet.ro
UNICEF

07:30

Va fi diferit al doilea val de coronavirus fata de primul? Ministrul Sanatatii nu crede ca va avea aceeasi intensitate: O sa luam anumite masuri mai ales pentru grupele de risc

Hotnews Hotnews,
 Va fi diferit al doilea val de coronavirus fata de primul? Ministrul Sanatatii nu crede ca va avea aceeasi intensitate: O sa luam anumite masuri mai ales pentru grupele de risc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a apreciat, sambata, ca un eventual al doilea val al epidemiei de coronavirus nu va avea aceeasi intensitate ca primul, dar a precizat ca trebuie luate masurile de pregatire necesare, inclusiv vaccinarea antigripala si antipneumococica a categoriilor vulnerabile. continuă pe Hotnews

Il Giornale: Medicul Zangrillo, despre al doilea val de coronavirus: Este precum zapada la Milano...

Va exista un nou val de coronavirus in Italia? Si pe acest front expertii au pareri impartite, potrivit Il Giornale, citat de Rador. Pozitia medicului Alberto Zangrillo este clara si nu lasa loc de interpretari libere: Oricine, care din cele mai variate motive, isi poate permite sa spuna ca al doilea val va fi in toamna sau in septembrie sau inainte de Craciun, spune lucruri care nu au sens din punct de vedere stiintific. INTERVIU Il Giornale cu dr. Alberto Zangrillo COVID-19 nu mai exista din punct de vedere clinic si in curand va disparea .

CORONAVIRUS |Spania: Departamentul de Sanatate din Catalonia se pregateste pentru un al doilea val din octombrie, care ar putea dura pana in aprilie 2021

Departamentul de Sanatate din Catalonia, Spania, se pregateste pentru un al doilea val de coronavirus din luna octombrie iar, potrivit celui mai rau scenariu, apogeul pandemiei in aceasta noua faza va dura.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu cred ca al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie sa fim pregatiti pentru absolut orice (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca un al doilea val al imbolavirilor cu COVID-19 nu va mai avea amploarea primului, insa subliniaza ca autoritatile trebuie sa fie pregatite sa.

Nelu Tataru: Al doilea val al epidemiei de coronavirus ar putea avea loc dupa 15 octombrie Si asimptomaticii pot transmite virusul Majoritatea victimelor aveau comorbiditati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat, pentru B1 TV, ca este posibil ca al doilea val de infectari cu coronavirus sa aiba loc dupa 15 octombrie, odata cu racirea vremii. Studiul de seroprevalenta, ce va fi.

Tataru: Cred ca al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie sa fim pregatiti pentru absolut orice

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca, in opinia sa, un al doilea val de imbolnaviri cauzate de coronavirusul de tip nou nu va avea amploarea primului val, insa sustine ca autoritatile trebuie sa fie pregatite si ca este nevoie ca cei din grupele de risc sa fie vaccinati antigripal si antipneumococic.

Presedinte al Societatii Romane de Epidemiologie: Al doilea val nu cred ca va avea acelasi impact

Prof. dr. Doina Azoicai, cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi si presedinte al Societatii Romane de Epidemiologie, a vorbit despre cel de-al doilea val al epidemiei de coronavirus.

Cum a reusit ministrul Sanatatii sa nu se imbolnaveasca de COVID-19, dupa toate vizitele in zone-focar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat cum a reusit sa nu se infecteze cu coronavirus, desi a mers in ultimele luni in focarele de SARS-CoV-2 aparute in spitale din Romania, luand masuri minime de precautie - masca, manusi si pastrand distanta.

Ministrul Sanatatii, despre fotografia de la ziua prim-ministrului: Nu este o imagine cu care sa fiu de acord

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, declara ca nu poate fi de acord cu imagini precum cea redata in fotografia realizata de ziua de nastere a premierului, in care Ludovic Orban si alti membri ai Cabinetului apar fara masca si fumand intr-un spatiu inchis.

Ministrul Sanatatii, despre reluarea fotbalului in Romania: Puteti controla o galerie?

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, a facut o serie de afirmatii legate de reluarea competitiilor de fotbal in Romania. Acesta a punctat faptul ca revenirea suporterilor pe stadion este imposibila in acest.

Ministrul Sanatatii despre nereguli privind achizitiile din pandemie: Vreau sa cred ca nu e asa, dar banuiesc ca sunt niste sesizari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune, referindu-se la achizitiile de materiale medicale facute in primele doua luni ale pandemiei, ca vrea sa creada ca nu s-au facut ilegalitati, dar ca daca exista dubii trebuie sa se faca verificari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )