Libnet.ro
UNICEF

13:30

Digi 24: SS Cotopaxi, o nava disparuta in Triunghiul Bermudelor, a fost gasita acum, dupa aproape 100 de ani

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: SS Cotopaxi, o nava disparuta in Triunghiul Bermudelor, a fost gasita acum, dupa aproape 100 de ani

Nava SS Cotopaxi a disparut misterios in Triunghiul Bermudelor in anul 1925. De atunci, despre ea au circulat o multime de povesti si zvonuri, iar regizorul Steven Spielberg a facut si un film. continuă pe Hotnews

Citu, la Digi 24: Primaria Capitalei nu a mai fost controlata de inspectorii fiscali de 10 ani

Primaria Capitalei nu a mai fost controlata de inspectorii fiscali de 10 ani, a declarat luni, la Digi 24, ministrul Finantelor Florin Citu, care a precizat ca i se pare ciudat ca o institutie care are bani pentru subventii in buget sa faca un imprumut pe 20 de ani pentru plata acestora, potrivit Mediafax.

Cum a ajuns sa arate Laura Teodoru, la doi ani dupa ce a plecat de la Digi 24. A nascut a doua oara FOTO

Cum arata acum Laura Teodoru, prezentatoarea stirilor sportive la Digi 24, la doi ani dupa ce a parasit statia? A fost ceruta in casatorie de iubitul milionar si nascut a doua oara. Cum arata Laura Teodoru, la doi ani dupa ce a plecat de la Digi 24? Laura Teodoru a prezentat timp de 11 ani .

Cine este si cum arata iubita lui Vlad Voiculescu. Fosta jurnalista Digi 24 a confirmat relatia cu candidatul USR

Noua femeie din viata lui Vlad Voiculescu a recunoscut relatia cu acesta. Cine este si cum arata jurnalista de la Digi 24 cu care se iubeste politicianul? Cine este iubita lui Vlad Voiculescu? Vlad Voiculescu are o relatie cu fosta jurnalista de la Digi 24, care acum a semnat cu Libertatea. Este vorba despre Laura .

Descoperire FABULOASA! O nava disparuta in sinistrul Triunghi al Bermudelor, gasita dupa 100 de ani

Nava SS Cotopaxi, disparuta in anul 1925 in jurul Triunghiului Bermudelor, a fost gasita. Dupa aparitia filmului regizat de Steven Spielberg, disparitia misterioasa a starnit interesul multor.

Cercetatorii cred ca au descoperit un vas disparut in apropiere de Triunghiul Bermudelor acum 94 de ani

Mai multi cercetatori cred ca au descoperit ce s-a intamplat cu nava SS Cotopaxi, care a disparut fara urma dupa ce a parasit orasul-port Charleston, din Carolina de Sud, in 1925, transportand carbuni si avand la bord 32 de membri ai echipajului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )