Libnet.ro
UNICEF

06:45

Digi Sport: Ce a postat Simona Halep dupa momentul in care a fost aclamata si huiduita in acelasi timp la Adelaide

Hotnews Hotnews,
 Digi Sport: Ce a postat Simona Halep dupa momentul in care a fost aclamata si huiduita in acelasi timp la Adelaide

Simona Halep a castigat ieri primul meci disputat in 2021: 3-6, 6-1, 10-8, cu liderul mondial Ashleigh Barty. Partida s-a disputat in cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, intitulat A Day at the Drive. continuă pe Hotnews

Ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate

S-a aflat ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate sportiva romanca, cititi in articolul de mai jos. Vesi bune despre Simona Halep. Ce se intampla cu sportiva noastra in Australia Simona Halep a iesit din carantina in care a fost pusa de la intrarea ei in .

FOTO Simona Halep, prima fotografie dupa incheierea carantinei - Compania selecta in care a fost surprinsa

Carantina de 14 zile de la Adelaide s-a incheiat pentru Simona Halep, iar numarul doi mondial a tinut sa marcheze momentul si printr-o fotografie pe contul personal de Instagram.

DigiSport: Oare s-o spun?. Simona Halep a impartit arena in doua! Momentul pentru care a fost ovationata si huiduita simultan

Simona Halep a disputat primul meci din 2021, la Adelaide, in cadrul unui turneu demonstrativ, pe care a si reusit sa-l castige, in fata liderului mondial Ashleigh Barty, scor 3-6, 6-1, 10-8.

Simona Halep, victorie mare in fata liderului mondial Ashleigh Barty, dupa un set-maraton (VIDEO)

Simona Halep, numarul 2 WTA,a reusit o mare victorie la inceput de 2021. Sportiva din Romania a castigat in fata lui Ashleigh Barty, liderul mondial. Halep a castigat in 3 seturi maraton, in cadrul.

Simona Halep si-a schimbat obiectivul din cauza pandemiei: Am invatat ca trebuie sa traiesti in fiecare zi

WTA a marcat momentul celor 346 de saptamani consecutive pe care Simona Halep le are de cand a patruns in topul 10 mondial cu un interviu pe care numarul doi mondial l-a acordat direct din carantina australiana.

VIDEO FOTO Simona Halep, invingatoare la primul meci din 2021

Adelaide a gazduit, vineri, un duel intre primele doua jucatoare ale lumii din circuitul WTA. Cu toate ca a avut un caracter demonstrativ, meciul ne-a ajutat sa ne facem o idee asupra nivelului la care se afla Simona Halep si Ashleigh Barty cu putin timp inainte de startul Australian Open. Confruntarea a fost castigata de sportiva noastra: a facut ajustarile tactice necesare dupa un prim set in care a fost dominata de adversara 3-6, 6-1, 10-8).

Simona Halep a primit vestea cea mare a inceputului de an: a scapat de Naomi Osaka, Serena Williams si Johanna Konta!

Simona Halep, numarul 2 WTA, a primit o veste mare la inceput de an 2021. Ea a scapat de trei adversare grele, la turneul WTA 1000 de la Dubai, care se va tine in perioada 7 13 martie. Astfel, Naomi Osaka Ja.

Simona Halep, nemultumiri din carantina. Cat de greu ii este sportivei sa se antreneze pentru Australian Open

Simona Halep se pregateste sa cucereasca trofeul Australian Open, insa competitia se anunta mai dificila decat de obicei, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de COVID-19. Sportiva trebuie sa.

Simona Halep, victorie in partida demonstrativa contra liderului mondial

Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o pe australianca Ashleigh Barty, liderul WTA, cu 3-6, 6.

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi. Nici nu a avut timp sa se bucure

Iubita jucatoare de tenis Simona Halep a castigat astazi primul meci din acest an. Romanca a jucat impotriva australiancei Ashleigh Barty. Desi a inceput mai greu, ulterior Simona a evoluat mai bine si a obtinut victoria. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi Simona Halep a castigat meciul cu australianca Ashleigh Barty.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3383 seconds )