Libnet.ro
UNICEF

23:00

DIICOT cere decaderea din drepturile parintesti pentru o mama consumatoare de canabis care-si alapta bebelusul

Adevărul Adevărul,
DIICOT cere decaderea din drepturile parintesti pentru o mama consumatoare de canabis care-si alapta bebelusul

Procurorii DIICOT au solicitat Protectiei Copilului sa o decada din drepturile parintesti pe mama o consumatoare de droguri care-si alapta copilul nou-nascut. Femeia a fost descoperita joi, in timpul unor perchezitii in Satu Mare, care au scos la iveala si o plantatie de canabis amenajata pe acoperisul unui bloc. continuă pe Adevărul

DIICOT cere decaderea din drepturi a unei consumatoare de droguri care isi alapteaza copilul

O femeie din Satu-Mare risca sa fie decazuta din drepturile parintesti dupa ce s-a descoperit ca isi alapteaza copilul desi este consumatoare de canabis, aceasta avand si o plantatie pe acoperisul.

DIICOT a cerut decaderea din drepturile parintesti a unei mame consumatoare de canabis

Procurorii DIICOT au cerut, joi, decaderea din drepturi a unei mame care consuma canabis, pentru ca isi alapteaza copilul. Ei au descoperit-o cu ocazia unor perchezitii la Satu Mare, cand au gasit o plantatie de canabis pe acoperisul unui bloc, informeaza Mediafax.

Administratia Statelor Unite cere autoritatilor din Hong Kong sa dea dovada de retinere fata de protestatari

SUA solicita autoritatilor din Hong Kong sa aiba o atitudine de retinere fata de zecile de mii de manifestanti care solicita prerogative politice suplimentare in fosta colonie britanica.

Cinci barbati, intre care doi afaceristi din Craiova, cercetati pentru evaziune cu fier vechi

Cinci barbati,intre care doi administratori de firma sunt cercetati de politistii din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Craiova - Biroul de Investigarea Fraudelor pentru evaziune fiscala cu deseuri metalice feroase si neferoase.

Angajata unei primarii din Gorj, anchetata pentru ca si-a ucis bebelusul si l-a aruncat in hazna

O femeie de 42 de ani, angajata unei primarii din Gorj, este cercetata penal dupa ce si-ar fi ucis bebelusul la nastere, apoi l-a aruncat intr-o hazna. Femeia este casatorita si mai are un copil minor.

Eleva din Gorj, anchetata pentru crima. Si-a sugrumat bebelusul si i-a dat foc

O eleva din judetul Gorj, in varsta de 17 ani, este cercetata pentru omor dupa ce a recunoscut ca si-a sugrumat si incendiat bebelusul pe care l-a nascut acasa. Ancheta a inceput dupa ce fata s-a confesat unei colege.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )