Libnet.ro
UNICEF

07:30

DIICOT deschide un dosar penal in legatura cu atacul cibernetic

B1 B1,
DIICOT deschide un dosar penal in legatura cu atacul cibernetic

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice, in legatura cu atacul cibernetic din ultimele zile. Procurorii. continuă pe B1

DIICOT deschide dosar penal dupa atacul cibernetic din ultimele zile

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice, in legatura cu atacul cibernetic din ultimele.

Nou atac cibernetic in Romania. Baza de date a Spitalului Judetean din Bacau a fost compromisa de hackeri. DIICOT a deschis dosar penal, ca sa afle cine se afla in spatele celui mai grav atac informatic din tara

Un nou atac cibernetic a vizat sistemul informatic al Spitalului Judetean Bacau. Stire in curs de actualizare.

Europol: Atacul cibernetic de vineri a afectat 200.000 de computere din 150 de tari. Numarul va creste puternic luni cand lumea revine la munca

Atacul cibernetic de proportii care a pornit vineri a afectat 200. 000 de computere din 150 de tari, spune seful agentiei de combatere a criminalitatii Europol care adauga ca se teme de faptul ca numarul de victime va creste puternic cand oamenii se vor intoarce luni la munca si isi vor deschide calculatoarele.

Moscova nu crede in virusi: Vladimir Putin NEAGA orice implicare in atacul CIBERNETIC WannaCry. Cine se joaca cu planeta?

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile.

Vladimir Putin neaga orice implicare in atacul cibernetic WannaCry

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile in care hackerii rusi sunt acuzati frecvent de atacuri informatice de anvergura, in special Statele Unite ale Americii, scrie AFP.

Directorul Europol: Atacul cibernetic a facut 200.000 de victime in cel putin 150 de tari. Este posibil ca, luni, numarul celor afectati sa creasca

Directorul Europol, Rob Wainwright, a declarat ca atacul cibernetic care a avut loc vineri la nivel mondial a 200. 000 de victime, in special companii, in cel putin 150 de tari, informeaza.

Microsoft, decizie radicala dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pe.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru versiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza The Associated Press, citat de news. ro.

Microsoft isi schimba politica si ofera gratuit solutii de securitate dupa atacul cibernetic la nivel mondial

Atacul cibernetic la nivel mondial in scopul extorcarii a determinat Microsoft sa anunte o masura neobisnuita si sa puna la dispozitie - in mod gratuit - solutii in domeniul securitatii pentru vesiuni mai vechi ale sistemului Windows, relateaza News. ro citand Associated Press.

Ministerul de interne rus anunta ca 1.000 dintre computerele sale au fost afectate de atacul cibernetic de vineri

Ministerele de interne si pentru situatii de urgente din Rusia au anuntat ca au fost vizate de mega-atacul cibernetic de vineri, situatie cu care s-a confruntat si cea mai mare banca a tarii, Sberbank, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )