Libnet.ro
UNICEF

12:30

Din Galaxy S6 dispar butoane pentru setari rapide

Playtech Playtech,
Din Galaxy S6 dispar butoane pentru setari rapide

Galaxy S6 ruleaza Android, dar cu o interfata creata de Samsung, iar din aceasta au disparut scurtaturile pentru unele setari. Este a doua problema semnificativa a acestui telefon in ultimele trei luni. Samsung Galaxy S6 a fost anuntat la 1 martie, vine cu Android Lollipop, iar recent a inceput actualizarea la versiunea 5. Daca pana [] Din Galaxy S6 dispar butoane pentru setari rapide Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Roche Romania sustine copiii din comunitatile rurale doljene, pentru al doilea an consecutiv

Roche Romania se alatura in aceasta luna colegilor din peste 130 de filiale ale companiei din intreaga lume si sustine editia a 12-a a campaniei umanitare Roche Children 's Walk, prin care o parte din donatiile angajatilor companiei vor ajunge la copiii din 13 comunitati sarace din judetul Dolj.

ABUZURI: Fostii sefi ai unui spital din Slobozia incheiau contracte pentru cursuri de specializare care NU s-au tinut

Polistii efectueaza, luni dimineata, noua perchezitii in judetele Ialomita si Tulcea, printre care si la un spital din Slobozia la care fosta conducere este suspectata de abuz in serviciu si fals intelectual.

Liceeni din Piatra Neamt, premiati pentru un proiect de promovare a judetului prin cicloturism

O echipa de elevi de la Colegiul National de Informatica din Piatra Neamt a castigat, cu un proiect de promovare a judetului prin cicloturism, competitia Greenovation Challenge, organizata la nivel national de organizatia Junior Achievement JA) Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )