Libnet.ro
UNICEF

23:30

Din pacate, anuntul trist a fost facut. Cum vor fi inmormantati romanii ucisi de COVID-19

Playtech Playtech,
Din pacate, anuntul trist a fost facut. Cum vor fi inmormantati romanii ucisi de COVID-19

Potrivit unui ordin al Ministerului Sanatatii, decesele care survin in urma infectarii cu noul coronavirus, vor fi tratate in mod diferit fata de restul. Astfel, persoana decedata va fi vazuta de maxim doi membri ai familiei, acestia fiind imbracati corespunzator cu haine de protectie. De asemenea, sicriul se va sigila imediat, iar inmormantarea va avea . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial

A fost aanulat un festival care aducea pe scena, pe langa artisti, si doi oameni de media. Este vorba despre festivalul Awake, un festival la care urmau sa vina Andi Moisescu si Cabral. Veste proasta pentru Andi Moisescu si Cabral. Anuntul a fost facut oficial Andi Moisescu, unul dintre juratii la Romanii au talent si .

Vladuta Lupau, schimbare uluitoare. La ce gest a recurs. Totul a fost facut public

In timp de criza, poate din plictiseala, poate tocmai in ideea de a face ceva in plus, multi dintre noi noi cautam tot felul de lucruri de facut. Fanii Vladutei Lupau descopera pe zi ce trece alte lucruri interesante despre artista. Vladuta Lupau, schimbare uluitoare Vladuta Lupau s-a fotografiat intr-o alta ipostaza. Daca fanii ei .

Cand a nins in luna martie in Romania. Zilele cu ghinion din istoria tarii. Meteorologii au facut anuntul

De cand nu a mai nins in Romania in luna martie? Desi meteorologii au anuntat sincopele de care vom avea parte la inceputul primaverii, romanii tot au ramas socati de conditiile meteo anormale pentru perioada in care ne aflam. Ce anunta specialistii acum? Cand a nins in luna martie in Romania? Meteorologii au anuntat faptul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )