Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dinel Staicu, cinci ani de inchisoare pentru cumparare de influenta

România Liberă România Liberă,
Dinel Staicu, cinci ani de inchisoare pentru cumparare de influenta

Curtea suprema l-a condamnat Dinel Staicu a primit o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru cumparare de influenta, dupa ce a platit 1 milion de euro pentru a scapa de condamnarea la sapte ani de inchisoare pentru fraudarea Bancii Internationale a Religiilor. continuă pe România Liberă

VIDEO. Dinel Staicu, cinci ani de inchisoare pentru cumparare de influenta

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat Dinel Staicu a primit o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru cumparare de influenta, dupa ce a platit 1 milion de euro pentru a scapa de condamnarea la sapte ani de inchisoare pentru fraudarea Bancii Internationale a Religiilor.

Dinel Staicu, condamnat la cinci ani inchisoare

Omul de afaceri Dinel Staicu a fost condamnat azi de inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani inchisoare intr-un dosar in care este acuzat ca a mituit o judecatoare la Curtea de Apel Bucuresti, pentru ca aceasta din urma sa-i anuleze o condamnare de 7 ani inchisoare, transmit surse din presa.

Dinel Staicu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru mituirea celor trei judecatoare de la CAB

Dinel Staicu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru cumparare de influenta, dupa ce a platit 1 milion de euro pentru a scapa de condamnarea la sapte ani de inchisoare pentru fraudarea Bancii.

Dinel Staicu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru mituirea celor trei judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti

Dinel Staicu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru cumparare de influenta, dupa ce a platit 1 milion de euro pentru a scapa de condamnarea la sapte ani de inchisoare pentru fraudarea Bancii.

Omul de afaceri Dinel Staicu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Dinel Staicu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a mituit trei judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti. Staicu a dat bani prin intermediul fratelui sau si a avocatilor ca cele trei.

Dinel Staicu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare in dosarul mitei din justitie. Decizia este definitiva

Controversatul om de afaceri a fost condamnat astazi de magistratii de la inalta Curte de Justitie si Casatie la 5 ani de inchisoare cu executare. Dinel Staicu este acuzat ca a mituit o judecatoare de la Dinel Staicu a fost condamnat la 5 ani de inchisoareCurtea de Apel Bucuresti pentru ca aceasta sa ii anuleze o condamnare de 7 ani de inchisoare.

Dinel Staicu ar putea afla decizia definitiva in dosarul in care este acuzat ca mituit o judecatoare

Omul de afaceri Dinel Staicu ar putea afla, joi, sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de dare de mita. in acest caz, afaceristul a fost condamnat initial la trei ani si patru luni de inchisoare.

Macovei vrea ca sefii de servicii secrete sa nu ocupe functii de demnitate publica timp de cinci ani

Candidata independenta la prezidentiale Monica Macovei a propus,miercuri, ca sefii serviciilor secrete sa nu poata ocupa o functie de demnitate publica timp de cinci ani de la incheierea mandatului, relateaza Mediafax.

Monica Macovei propune ca sefii serviciilor secrete sa nu poata ocupa functie de demnitate publica vreme de cinci ani dupa incheierea mandatului

Monica Macovei, candidatul independent la alegerile prezidentiale, a propus, miercuri, ca sefii serviciilor secrete sa nu poata ocupa o functie de demnitate publica timp de cinci ani de la incheierea mandatului,.

Ninel Potirca, fost candidat la Presedintie, condamnat la sase ani de inchisoare isi executa pedeapsa la Penitenciarul Craiova

Fostul candidat la alegerile prezidentiale a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala. Valoarea prejudiciului se ridica la suma de 18 milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )