Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dinel Staicu, despre mita pentru judecatoarea Veronica Cirstoiu: Fratele meu a dat banii, vrea sa recunoasca. Eu nu eram la curent (VIDEO)

B1 B1,
Dinel Staicu, despre mita pentru judecatoarea Veronica Cirstoiu: Fratele meu a dat banii, vrea sa recunoasca. Eu nu eram la curent (VIDEO)

Dinel Staicu a ajuns marti la sediul DNA. Omul de afaceri este audiat in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoriu. El este acuzat ca a dat magistratului o mita de 1,2 milioane de euro pentru a fi scapat de o. continuă pe B1

Dinel Staicu, despre mita pentru judecatoarea Veronica Cirstoiu: Fratele meu a dat banii, vrea sa recunoasca. Eu nu eram la curent

Dinel Staicu a ajuns marti la sediul DNA. Omul de afaceri este audiat in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoriu. El este acuzat ca a dat magistratului o mita de 1,2 milioane de euro pentru a fi scapat de o.

CAB: Mita de 2,5 milioane de euro pentru judecatoarea Veronica Cirstoiu

Curtea de Apel Bucuresti a publicat motivarea deciziei de arestare a judecatoarei Veronica Cirstoiu. in document se arata ca nu mai putin de 2,5 milioane de euro au fost cerute in numele magistratului.

TRASEUL spagii de 1.000.000 de euro catre judecatoarea Veronica Cirstoiu

Spaga de un milion de euro ar fi ajuns la judecatoarea Veronica Cirstoiu prin intermediul fratelui lui Dinel Staicu. Este una dintre pistele pe care le cerceteaza anchetatorii si care apare in referatul.

Semnul cu care judecatoarea Veronica Cirstoiu intermedia mita: Aranjatul parului cu ambele maini, urmat de un zambet

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, arestata preventiv pentru complicitate la trafic de influenta si luare de mita, ar fi convenit semne cu cei care intermediau mita pentru solutionarea unor dosare in favoarea .

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, acuzata de luare de mita, a fost retinuta pentru 29 de zile

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul acesteia au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri seara de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul sumelor totalizand peste un milion.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a facut recurs

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, care a fost arestata prevenitv pentru 29 de zile, in dosarul spagilor totalizand peste un milion de euro pentru solutii favorabile in procese, a facut recurs, potrivit Antena 3.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a fost arestata preventiv pentru 29 de zile

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul sau, Florin Cergan, au fost arestati preventiv, pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate aseara de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul sagilor totalizand peste un milion de euro pentru solutii favorabile in procese, anunta sursele de presa.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu si fiul acesteia, in arest preventiv pentru 29 de zile

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul acesteia au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri seara de Curtea de Apel Bucuresti, in.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu ar putea fi suspendata din Magistratura: Decizia va fi luata de CSM

Judecatoarea Veronica Cirstoiu ar putea fi suspendata din Magistratura, relateaza B1 TV. Decizia este asteptata saptamana viitoare si va fi analizata de sectia de judecatori a CSM. Cirstoiu a fost.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea arestata pentru luare de mita si trafic de influenta a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu. Omul de afaceri a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )