Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dinu Patriciu va fi inmormantat, sambata, la ora 11:00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti

B1 B1,
Dinu Patriciu va fi inmormantat, sambata, la ora 11:00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti

Dinu Patriciu va fi inmormantat, sambata, de la ora 11. 00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, anunta familia omului de afaceri, facand totodata un apel la decenta si discretie in ceea ce priveste acest. continuă pe B1

Dinu Patriciu, inmormantat sambata in Cimitirul Bellu

Familia omului de afaceri Dinu Patriciu a anuntat ca acesta va fi inmormantat sambata in cimitirul Bellu din Capitala si a facut apel la decenta si discretie in privinta acestui eveniment.

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Dinu Patriciu va fi inhumat sambata, ora 11. 00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, informeaza un comunicat al Mariei Patriciu, fiica acestuia, citat de Agerpres.

Ceremonia de investire a lui Darius Valcov, joi, la ora 11.00

Ceremonia de investire a lui Darius Valcov in functia de ministru al Bugetului va avea loc joi,la ora 11. 00, la Cotroceni, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintie: investitura lui Darius Valcov la Buget va avea loc joi, de la ora 11.00

Ceremonia de investitura a ministrului delegat pentru Buget, Darius Valcov va avea loc, joi, de la ora 11. 00, conform programului public al presedintelui Basescu, transmis de biroul de presa al Administratiei.

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Dinu Patriciu va fi inmormantat, sambata, de la ora 11. 00, la Cimitirul Bellu din Bucuresti, anunta familia omului de afaceri, facand totodata un apel la decenta si discretie in ceea ce priveste acest eveniment.

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata, in Cimitirul Bellu, informeaza B1 TV. Desi s-a dorit initial ca acesta sa fie inmormantat sau chiar incinerat la Londra, dupa ce familia a aflat din.

Dinu Patriciu, inhumare discreta la Cimitirul Bellu

Familia omului de afaceri Dinu Patriciu a facut din nou apel la decenta si discretie in legatura cu ceremonia de inhumare a magnatului, anuntata pentru ziua de sambata, la ora 11. 00, la Cimititul Bellu.

Patriciu va fi inmormantat sambata, in Cimitirul Bellu

Familia Patriciu anunta, intr-un comunicat de presa. ca omul de afaceri va fi inmormantat la Bucuresti, la o data si intr-un loc care vor fi facute publice in perioada urmatoare, anunta Mediafax. Potrivit B1TV, Dinu Patriciu va fi inmormantat la cimitirul Bellu.

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata

Dinu Patriciu va fi inmormantat sambata la Cimitirul Bellu din Capitala. Aici, familia detine doua locuri de veci. Unul unde sunt inmormantati socrii milionarului si o alta cripta unde a fost ingropat.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Ioan Rus, ministrul Transporturilor, despre soarta autostrazii Comarnic-Brasov si viitorul presedinte al PSD

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, discuta astazi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre semnarea contractului privind autostrada Comarnic-Brasov, investitiile in infrastructura din fonduri europene, autostrazile care se vor realiza din acciza de 7 eurocenti, problemele din sectorul feroviar, dar si managementul privat la companiile de stat din subordine.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )