Libnet.ro
UNICEF

00:08

Directoarea Liceului Bolintineanu a fost retinuta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Directoarea Liceului Bolintineanu a fost retinuta

Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, unde exista suspiciuni de fraudare a bacalaureatului, la proba scrisa la Limba romana, a fost retinuta. continuă pe Wall-Street Ro

Directoarea Liceului Bolintineanu, RETINUTA pentru suspiciuni de frauda la ...

Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, unde exista suspiciuni de fraudare a bacalaureatului, la proba scrisa la Limba romana, a fost retinuta, informeaza Mediafax. Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, care a fost audiata de procurori la Politia Capitalei, fiind suspectata de fapte de coruptie, a fost retinuta, iar marti ar urma sa fie dusa la instanta cu propunerea de arestare preventiva. Toata conducerea liceului .

Directoarea Liceului Bolintineanu, unde exista suspiciuni de frauda privind bacalaureatul, retinuta

Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, unde exista suspiciuni de fraudare a bacalaureatului, la proba scrisa la Limba romana, a fost retinuta, anunta Mediafax. Costica Varzaru, care a fost audiata de procurori la Politia Capitalei, fiind suspectata de fapte de coruptie, a fost retinuta, iar marti ar urma sa fie dusa la instanta cu propunerea de arestare preventiva.

VIDEO. Directoarea Liceului Bolintineanu a dansat lasciv cu elevii.

Directoarea Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitala, demisa luni din functie din cauza suspiciunilor de frauda la proba scrisa la Limba si Literatura romana la Bacalaureat 2013, a mai fost implicata intr-un scandal de amploare in anul 2003, atunci cand a fost surprinsa facand streaptease cu elevii, informeaza rtv. net. Profesoara Costica Varzaru a fost demisa luni din functia de director al Liceului D. Bolintineanu din Capitala, dupa ce elevii au aflat subiectele de la romana si .

Suspiciuni de frauda la BAC: Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu, retinuta pentru 24 de ore

Costica Varzaru, directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde exista suspiciuni de fraudare a Bacalaureatului la proba scrisa la Limba romana, a fost retinuta pentru 24 de ore. Ea este.

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost retinuta

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost retinuta de procurori pentru 24 de ore. in cursul zilei de ieri au avut loc descinderi la acest liceu in urma unor indicii de frauda la examenul de Bacalaureat.

VIDEO Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala a fost retinuta pentru frauda la BAC

Directoarea Costica Varzaru de la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitala, care a fost demisa din functie impreuna cu toata conducerea scolii in urma perchezitiilor facute luni, a fost retinuta de procurori pentru 24 de ore. Aceasta este acuzata de complicitate la luare de mita.

Cine e directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde s-a incercat fraudarea BAC-ului si unde si-a reluat studiile Marian Vanghelie, la 30 de ani: Profesoara de chimie a dezbracat elevi la un banchet si e autoarea unui manual de Educatie

Incercare de fraudare a examenului de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu din sectorul 5 Bucuresti, a anuntat astazi Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a precizat ca efectueaza perchezitii la liceu, cu sprijinul Serviciului Roman de Informatii. Conducerea liceului a fost eliberata din functie, a anuntat si Inspectoratul Scolar Bucuresti. Directoarea liceului, Costica Varzaru, a fost filmata in 2003 in timp ce dansa lasciv cu elevi la un banchet si ii dezbraca de camasa. Si-a pastrat functia dupa acest episod, potrivit relatarilor din presa, si a scris manualul Educatie Europeana - curs optional pentru clasele a III-a, a IV-a.

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu a recunoscut in parte acuzatiile: La perchezitii s-au gasit 10.000 lei

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu a recunoscut in parte acuzatiile La perchezitiile de luni s-au gasit 10. 000 lei. Aceasta a recunoscut ca a vorbit cu profesorii sa fie permisivi cu elevii pentru a.

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu a recunoscut in parte acuzatiile: La perchezitii s-au gasit 10.000 lei (VIDEO)

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu a recunoscut in parte acuzatiile La perchezitiile de luni s-au gasit 10. 000 lei. Aceasta a recunoscut ca a vorbit cu profesorii sa fie permisivi cu elevii pentru a.

Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu apare dansand lasciv si dezbracand elevii la un banchet (VIDEO)

Costica Varzaru, directoarea care abia a fost destituita de la liceul Dimitrie Bolintineanu, pare sa fi fost intotdeauna apropiata de elevii sai. Poate chiar prea apropiata. Acum 10 ani ii dezbraca de haine, la.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )