Libnet.ro
UNICEF

01:05

Director comercial al Romarm, retinut de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Director comercial al Romarm, retinut de DNA

Procurorii din cadrul DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Nicusor-Mircea Mihai, director comercial in cadrul C. Romarm S. , pentru instigare la abuz in serviciu si complicitate la cumparare de influenta, potrivit unui comunicat de presa al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Director comercial al Romarm, retinut de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au retinut marti pe Nicusor Mircea Mihai, director comercial in cadrul CN Romarm SA, pentru complicitate la cumparare de influenta si instigare la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, informeaza Agerpres. In dosar, a fost retinuta si Claudia Aura Maris, care sustine ca ar fi reprezentant al unei asociatii nonprofit ce sprijina persoanele cu dizabilitati, aceasta fiind acuzata de cumparare de influenta.

Directorul Romarm, retinut de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au retinut marti pe Nicusor-Mircea Mihai, director comercial in cadrul CN Romarm SA, pentru complicitate la cumparare de influenta si instigare la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Directorul comercial de la Romarm, liberalul Mihai Nicusor, retinut de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

Directorul comercial al companiei Romarm, Mihai Nicusor, care este consilier judetean PNL in Alba, a fost retinut miercuri de procurorii DNA Bucuresti. Nicusor este acuzat de instigare la abuz in serviciu si complicitate lacumparare de influenta, fapte ce au legatura cu Fabrica de Arme din Cugir.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )