Libnet.ro
UNICEF

01:05

Director general adjunct la ANAF, trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Director general adjunct la ANAF, trimis in judecata

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe Nicusor Dragan, director general adjunct in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), pentru fals in declaratiile de avere, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului General. continuă pe Ziarul Bursa

Director adjunct la ANAF, trimis in judecata pentru fals in declaratiile de avere

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe Nicusor Dragan, director general adjunct in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, pentru fals in declaratiile de avere, scrie Agerpres.

Holcim Romania are un nou director general

Francois Petry a fost numit in functia de Director General al Holcim Romania, incepand cu 1 februarie 2014, in locul lui Daniel Bach, care a devenit recent Area Manager pentru Asia de Sud-Est, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

RATB are un nou director general.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) are un nou director general desemnat prin concurs - Daniel Florentin Doman, dupa ce fostul director, Adrian Campurean, a demisionat la sfarsitul lunii iulie, informeaza Mediafax. Consiliul de Administratie al RATB a hotarat, saptamana trecuta, validarea directorilor nominalizati de Comisia de evaluare si selectie, in baza rezultatelor finale obtinute de candidatii la functiile de director general si directori executivi. Astfel, Daniel Florentin .

RATB are o noua conducere: Daniel Florentin Doman este noul director general

Regia Autonoma de Transport Bucuresti are un nou director general desemnat prin concurs - Daniel Florentin Doman, dupa ce fostul director, Adrian Campurean, a demisionat la sfarsitul lunii iulie. Consiliul de.

Gheorghe Calburean, revine in functia de director general al Dafora

Gheorghe Calburean a fost numit director general al companiei Dafora, dupa ce Dan-Lucian Popovici a fost revocat din aceasta functie, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Francois Petry, noul director general al Holcim Romania

Francezul Francois Petry a fost numit in functia de director general al Holcim Romania incepand cu 1 februarie, in locul lui Daniel Bach, care a devenit recent Area Manager pentru Asia de Sud-Est, se arata intr-un comunicat de presa.

Fostul adjunct al ANAF, Nicusor Dragan, si sotia acestuia, trimisi in judecata pentru fals in declaratii

Nicusor Dragan, fost director general in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in vremea mandatului lui Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata pentru fals in declaratii. Alaturi de acesta a fost acuzata si sotia sa, Roxana Alina Dragan, expert in cadrul Ministerului Finantelor Publice.

Politist din Alba trimis in judecata pentru purtare abuziva. A batut un barbat de etnie roma

Seful postului de politie din comuna Craciunelu de Jos, agentul sef Radu Bara a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba pentru purtare abuziva. Politistul este acuzat ca a batut un barbat de etnie roma. Dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Alba si are un prim termen in 17 februarie 2014. Politistul risca o pedeapsa cuprinsa intre 6 luni si 3 ani de inchisoare sau amenda.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )