Libnet.ro
UNICEF

14:15

Director INFP: Dupa seismul de sambata seara nu sunt de asteptat cutremure mari

Antena3 Antena3,
Director INFP: Dupa seismul de sambata seara nu sunt de asteptat cutremure mari

Directorul general al Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), Constantin Ionescu, a declarat ca dupa seismul de 5,7 pe scara Richter produs, sambata seara, in Vrancea, nu sunt de asteptat alte. continuă pe Antena3

Un cutremur de 5,6 pe scara Richter a zguduit Romania sambata seara. Este cel mai puternic seism din acest an

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14 si a fost resimtit si in Capitala, dar si in mai multe orase din tara. Cutremurul s-a produs la o adancime de 40 de kilometri si e localizat in afara zonei Vrancea.

Un cutremur de 5,7 pe scara Richter a zguduit Romania sambata seara. Este cel mai puternic seism din acest an

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14 si a fost resimtit si in Capitala, dar si in mai multe orase din tara. Cutremurul s-a produs la o adancime de 40 de kilometri si este cel mai puternic produs in Romania in anul 2014.

Un cutremur de 5,7 pe scara Richter a zguduit Romania sambata seara. Este cel mai puternic seism din 2014

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14 si a fost resimtit si in Capitala, dar si in mai multe orase din tara. Cutremurul s-a produs la o adancime de 39 de kilometri si este cel mai puternic produs in Romania in anul 2014.

Un cutremur de 5,7 pe scara Richter a zguduit Romania sambata seara: retele de curent si telefonie picate

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14, si a fost resimtit in Capitala, dar si in mai multe judese din tara. Cutremurul s-a produs la o adancime de 39 de kilometri si este cel mai puternic produs in Romania in anul 2014.

Gheorghe Marmureanu, dupa seismul de 5,7 pe scara Richter: Vrancea isi face treaba ei tot timpul

Directorul onorific al Institutului de Fizica a Pamantului, Gheorghe Marmureanu, a declarat, intr-o interventie telefonica la QA, ca seismul din aceasta seara este unul absolut normal, care nu are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )