Libnet.ro
UNICEF

05:00

Director medical din cadrul institutului Ana Aslan, in conflict de interese penal

România Liberă România Liberă,
Director medical din cadrul institutului Ana Aslan, in conflict de interese penal

Directorul medical al Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan, Gabriel Ioan Prada, a fost gasit in conflict de interese penal, de catre Agentia Nationala de Integritate, informeaza un comunicat al institutiei. continuă pe România Liberă

ANI: Gabriel Ioan Prada, director medical si fost manager al Institutului Ana Aslan, in conflict de interese

Gabriel Ioan Prada, director medical si fost manager al Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan, se afla in conflict de interese, a constatat Agentia Nationala de Integritate ANI),.

ANI: Directorul medical al Institutului National de Geriatrie Ana Aslan, aflat in conflict de interese

Gabriel Ioan Prada, director medical si fost manager al Institutului National de Geriatrie Ana Aslan, este acuzat de conflict de interese penal, potrivit Agentiei Nationale de Integritate ANI).

Un nou director medical la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui: Medicul Mihaela Moronescu o inlocuieste pe Lelia Croitoru

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, cea mai mare unitate medicala din judet, are incepand de astazi un nou director medical in persoana medicului pneumolog Mihaela Moronescu.

Linia de business Trading Cereale din cadrul de agri-Business Agricover are un nou director

Franck Loschi este noul director al liniei de business Trading Cereale din cadrul de agri-Business Agricover si va fi responsabil de dezvoltarea parteneriatelor strategice, atat la nivelul industriei procesatoare locale si intra-comunitare, cat si al companiilor internationale de comert cu cereale, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Florin Mergea s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Masters 1000 de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei. Mergea .

Ofiter din cadrul Politiei Municipiului Reghin, cercetat dupa ce a amanetat aparatele de foto ale Compartimentului Criminalistic

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Mures au declansat cercetari in cazul unui ofiter din cadrul Politiei Municipiului Reghin care a amanetat, in mai multe randuri, aparatele de fotografiat ale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )