Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directoratul pentru Afaceri Religioase din Turcia permite utilizarea hartiei igienice in cadrul Islamului

B1 B1,
Directoratul pentru Afaceri Religioase din Turcia permite utilizarea hartiei igienice in cadrul Islamului

Directoratul pentru Afaceri Religioase din Turcia a emis un decret religios ce stabileste permiterea folosirii hartie igienice in cadrul Islamului. Potrivit decretului, pentru curatenia intima trebuie considera. continuă pe B1

Fotbalul din Turcia a fost suspendat, in urma atentatului impotriva autocarului Fenerbahce

Fotbalul din Turcia, campionatul, respectiv Cupa, au fost suspendate pentru o saptamana de zile, drept urmare a atentatului impotriva autocarului in care se afla echipa Fenerbahce.

Ministrul turc de Interne, despre atacul armat din Turcia: Nu este necesara amanarea meciurilor

Ministrul turc de Interne Sebahattin Ozturk a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca federatia de fotbal este cea care decide daca se vor amana meciuri, ca urmare a atacului de sambata, insa, din punctul sau de vedere, o astfel de masura nu este necesara, informeaza Mediafax.

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat saptamana trecuta, de 247,18 dolari pe mia de metri cubi, a declarat, vineri, directorul general al companiei de stat ucrainiene Naftogaz, Andri Kobolev, citat de Interfax.

MAE a inceput procedurile de evacuare pentru sase romani din Yemen

Ministerul de Externe a anuntat, duminica seara, ca, in prezent, deruleaza proceduri avansate pentru evacuarea a inca sase cetateni romani din Yemen, informeaza Mediafax.

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat miercuri, de 247,18 dolari pe mia de metri cubi, a declarat vineri directorul general al companiei de stat ucrainiene Naftogaz, Andri Kobolev, citat de Interfax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )