Libnet.ro
UNICEF

13:01

Directorul ANM: Vara 2020 ar putea fi una dintre cele mai calde veri din ultimii ani

Antena3 Antena3,
Directorul ANM: Vara 2020 ar putea fi una dintre cele mai calde veri din ultimii ani

Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat, marti, la Sinteza zilei, ce s-ar putea intampla cu vremea vara aceasta in Romania, in conditiile in care specialistii europeni si americani vorbesc de noi recorduri de temperaturi maxime in zone in care acest lucru era o raritate in alti ani. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai vechi imagini ale Timisoarei. Gravura a fost editata in 1665

In colectia Muzeului National al Banatului se afla si gravura realizata de Hans Johann Sibmacher, care prezinta Timisoara in anii 1600.

Cum arata si cu ce se ocupa acum una din celebrele ispite de la Insula Iubirii. Pandemia de COVID-19 l-a prins in Italia (FOTO)

A fost una dintre cele mai sexy ispite masculine din Thailanda si a avut relatii cu doua femei: Mirela Banias si Teodora Mocanu. Da, asti ghicit este vorba chiar de Mircea! Teleormaneanul Mircea Moldovan nu.

Una dintre victimele accidentului cumplit din centrul Chisinaului este un angajat al Penitenciarului Pruncul

Artur Bujenita, in varsta de 46 de ani, angajat al Penitenciarului Pruncul, este una dintre victimele accidentului teribil care s-a petrecut in noaptea de duminica, 17 mai, la intersectia strazilor Ismail si Bulevardul Stefan cel Mare din Chisinau. Artur Bujenita se afla intr-un taxi Toyota Prius de care s-a izbit violent un Audi S8, condus de tanarul de 27 de ani, care a trecut la rosu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )