Libnet.ro
UNICEF

16:01

Directorul Enel a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere, potrivit necropsiei

B1 B1,
Directorul Enel a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere, potrivit necropsiei

Directorul din Enel, Matteo Cassani, a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere, este concluzia la care au ajuns medicii legisti dupa efectuarea necropsiei. in cazul mortii lui au fost. continuă pe B1

Legisti: Matteo Cassani a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic

Legistii au finalizat, vineri, necropsia fostului director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani 42 de ani), concluzia medicilor fiind aceea ca italianul a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere de la inaltime.

Necropsie: Directorul Enel, Matteo Cassani, a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic

Directorul Enel, Matteo Cassani, a murit in urma unui soc traumatic si hemoragic provocat prin cadere de la inaltime, este concluzia legistilor, relateaza Mediafax, citand surse din Politie.

Directorul Enel, Matteo Cassani, s-a sinucis aruncandu-se de pe cladirea institutiei. Primele imagini de la locul tragediei

Matteo Cassani, directorul Enel, s-a sinucis, joi, aruncandu-se de pe cladirea institutiei de pe Bulevardul Ion Mihalache dinCapitala, relateazaB1 TV. Cassani, in varsta de 42 ani, si-a luat viata i.

Trei oameni au murit si doi au fost grav raniti, in urma unui accident rutier produs in Caras-Severin

Trei oameni au murit si doi au fost grav raniti, in urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dimineata, pe DN6, in judetul Caras-Severin, relateaza Mediafax. Accidentul s-a.

Trei persoane au murit, iar alte doua sunt grav ranite in urma unui grav accident rutier petrecut in Caras-Severin

Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost grav ranite, in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, pe DN6, in judetul Caras-Severin.

Directorul Enel Energie a murit dupa ce a cazut de pe sediul institutiei

Actualizare 13:42 Enel nu cunoaste circumstantele accidentului Enel nu cunoaste circumstantele in care s-a produs accidentul in urma caruia a murit Matteo Cassani, sustine compania intr-un comunicat trimis redactiei.

Directorul Enel, Matteo Cassani, moarte suspecta dupa ce a cazut de pe cladirea institutiei

Directorul general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia Matteo Cassani a murit, joi, dupa ce a cazut de pe cladirea institutiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitala. Anchetatorii nu exclud posibilitatea.

Directorul ENEL Energie s-a aruncat de pe cladirea institutiei. Sinucidere, crima sau accident - nicio ipoteza nu e exclusa

Directorul general Enel Energie Muntenia si Enel Energie, Matteo Cassani 42 de ani), s-a aruncat de pe cladirea institutiei unde lucra, situata pe strada Ion Mihalache 41-43. La fata locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, dar si doua echipaje SMURD. Medicii insa nu au mai putut face nimic pentru Cassani. Conducerea Enel: O tragedie.

Profesorul si jurnalistul Sorin Preda s-a stins din viata in urma unui infarct

Sorin Preda, profesor asociat la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a murit miercuri, la varsta de 63 de ani, dupa ce, in urma cu trei luni, suferise o interventie pe cord.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )