Libnet.ro
UNICEF

15:30

Directorul financiar al Hotelului Marriott, sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Directorul financiar al Hotelului Marriott, sub control judiciar

Kathrin Brettschneider, directorul financiar al Societatii Companiilor Hoteliere Grand SRL, firma care administreaza Hotelul Marriott din Capitala, a fost pusa sub control judiciar de catre procurorii Parchetului. continuă pe Antena3

Patronul de la Adevarul, sub control judiciar

Omul de afaceri Cristian Burci si alti patru inculpati din dosarul instrumentat de DIICOT - Biroul Teritorial Olt, privind devalizarea societatii Romvag Caracal, raman sub control judiciar dupa ce.

Avocat, cercetat de DNA sub control judiciar

Avocatul din cadrul Baroului Bucuresti, Ion Predonu a fost pus sub controlul judiciar de catre procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta dupa ce a fost prins in flagrant, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) remis redactiei.

Bucuresti: Perchezitii la Hotelul Marriott. Directorul financiar, pus sub control judiciar

Procurorii si politistii bucuresteni efectueaza, joi dimineata, perchezitii la Hotelul Marriott din Capitala, pentru suspiciuni de evaziune fiscala. in replica, reprezentantii hotelului au precizat ca activitatea unitatii se desfasoara normal.

Fratii Camataru scapa definitiv de arestul la domiciliu. Acestia vor fi judecati sub control judiciar

Fratii Vasile si Ion Balint, cunoscuti ca Sile si Nutu Camataru, au scapat definitiv de arestul la domiciliu dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca acestia sa fie judecati sub control judiciar in dosarul privind bataia din vara anului 2015 de la Curtea de Apel Bucuresti.

Cazul mortii lui Patrick Ekeng. Medicul Mihaela Duta, sub control judiciar pentru 60 de zile

Doctorul Mihaela Duta, care a coordionat echipajul de pe ambulanta Puls in seara in care fotbalistul Patrick Ekeng a murit, este audiata, miercuri, la Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Masuri dupa moartea lui Ekeng. Medicul de pe ambulanta Puls, sub control judiciar (VIDEO)

UPDATE 12:09: Medicul Mihaela Duta, medicul care ar fi trebuit sa il resusciteze pe Patrik Ekeng in momentul in care a cazut la pamant in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )