Libnet.ro
UNICEF

12:45

Directorul FMI, trimis in judecata pentru neglijenta in afacerea Tapie-Credit Lyonnais

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Directorul FMI, trimis in judecata pentru neglijenta in afacerea Tapie-Credit Lyonnais

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a fost trimisa in judecata in fata Curtii de Justitie a Republicii Franceze CJR) pentru rolul sau in afacerea Tapie-Credit Lyonnais, din anul 2008, atunci cand Lagarde era ministru al economiei si finantelor in Franta, a declarat, astazi, o sursa judiciara pentru AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Christine Lagarde, trimisa in judecata pentru neglijenta in cazul Tapie-Credit Lyonnais

O instanta din Franta a decis initierea unui proces in cazul rolului directorului FMI, Christine Lagarde, in plati ilegale in valoare de 400 de milioane de euro facute catre omul de afaceri francez Bernard Tapie, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Un sef din Metrorex a fost trimis in judecata pentru aranjarea unei licitatii pentru achizitia de trenuri

Procurorii DNA au trimis in judecata pentru fapte de coruptie doua persoane, Valeriu Picu si Ovidiu Bancescu, intr-un dosar privind o licitatie pentru achizitia de trenuri noi de metrou.

Fost sef al Directiei Antifrauda Suceava, trimis in judecata pentru instigare la abuz in serviciu

Fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava Ionut Vartic a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, pentru instigare la abuz in serviciu, dupa ce a solicitat unei subordonate sa nu dispuna masuri in urma unui control la un club din Botosani, unde ar fi trebuit date amenzi de cel putin 58. 000 lei, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

Director Romsilva Botosani, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii din cadrul DNA Suceava au dispus trimiterea in judecata in stare de libertate a directorului in cadrul Regiei Nationale A Padurilor - Romsilva - Directia Silvica Botosani Mihai Axinte, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata.

Fostul primar al Resitei, Mihai Stepanescu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a primarului municipiului Resita, la data faptelor, Mihai Stepanescu, pentru savarsirea a doua infractiuni de luare de mita.

Director al companiei SMART, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Directia Nationala Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatilor: Liviu Petrache, la data faptei director al Directiei de Mentenanta si Dezvoltare din cadrul Societatii pentru Servicii de Mentenanta a Retelei Electrice de Transport SMART) SA societate de interes national detinuta de stat), in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta si Marius Merfu, administrator al unei societati comerciale, la data faptei, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de cumparare de influenta.

Dosar penal pentru neglijenta in serviciu. Val de sinucideri in randul tinerilor aflati in plasament

Agentia Nationala pentru Protectia Copilului a cerut Parchetului General deschiderea unui dosar penal pentru neglijenta in serviciu, in cazul celor doi tineri, care si-au luat viata in centrul de plasament.

Suceveanul, care i-a taiat gatul iubitei sale in plina strada, a fost trimis in judecata

Ilie Morari, de 27 de ani, din Stroiesti, a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor. Acesta este acuzat ca, in urma unei crize de gelozie, i-a infipt un cutit in gat iubitei sale in varsta de doar 16 ani, deoarece aceasta dorea sa se desparta de el.

Fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava a fost trimis in judecata pentru ca a obligat o subordonata sa nu amendeze un club din Botosani

Ionut Vartic, fostul sef al Directiei Antifrauda Suceava, este acuzat ca la insistentele lui Corneliu Ciuchea, patronul de la Valea Obcinilor Suceava, a determinat-o pe subordonata sa Angela Brandus sa nu amendeze cu 58. 000 de lei un club din Botosani, pe care trebuia sa-l si inchida pe o perioada de trei luni de zile.

Un angajat al Metrorex si unul al CAF, trimisi in judecata pentru trucarea licitatiei pentru cumpararea de trenuri la metrou

Un angajat Metrorex, dar si un angajat al firmei Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF) au fost trimisi in judecata de DNA, pentru trucarea licitatiei privind achizitia a 51 de trenuri de metrou, scrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )