Libnet.ro
UNICEF

07:30

Directorul general al CFR Marfa a fost revocat din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul general al CFR Marfa a fost revocat din functie

Directorul general al CFR Marfa, Mihut Craciun, numit acum opt luni in urma unei selectii, a fost revocat din functie de catre consiliul de administratie al companiei de stat, ca urmare a analizarii activitatii de management a acestuia, a anuntat, ieri, compania. continuă pe Ziarul Bursa

Sotul lui Clotilde Armand a fost exclus din USR

Sotul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, in urma acuzatiilor conform carora echipa de comunicare/campanie a USR ar fi asociat imaginea formatiunii cu activistii LGBT si cu Soros.

Norvegia si China si-au reluat relatiile diplomatice dupa sase ani in care au fost inghetate din cauza Premiului Nobel pentru Pace din 2010

Norvegia si China si-au normalizat luni legaturile diplomatice si politice, inghetate din 2010, cand dizidentul Liu Xiaobo a primit Premiul Nobel pentru Pace, transmite Reuters.

Evacuarea Alepului si a doua localitati siite a fost amanata din nou

Evacuarile care urmau sa aiba loc duminica la Alep si in doua sate siite din Siria au fost amanate pana la noi ordine, a facut cunoscut Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), citat de AFP si preluat de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )