Libnet.ro
UNICEF

21:00

Directorul Grossmann, arestat in dosarul fraudarii fondurilor UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul Grossmann, arestat in dosarul fraudarii fondurilor UE

ACTUALIZARE 22:35 Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost arestat preventiv, in dosarul privind deturnarea de fonduri europene destinate unui proiect de extinderea lucrarilor de canalizare in orasul Comarnic, in care este arestat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului, potrivit surselor din presa. * Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma contesta controlul judiciar dispus de DNA * Ponta: Cumnatul meu nu a avut niciun contract cu Guvernul. continuă pe Ziarul Bursa

Ilie Dragan, directorul Grossmann, retinut in dosarul fraudarii de bani UE in care este arestat cumnatul lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, noteaza.

Omul de afaceri Ilie Dragan, directorul Grossmann, retinut in dosarul cumnatului lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv cumnatul premierului.

Directorul Grossmann, retinut in dosarul cumnatului lui Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost retinut procurorii de DNA Ploiesti, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Directorul Grossmann, Ilie Dragan, ARESTAT preventiv, in dosarul cumnatului lui Ponta

Directorul firmei Grossmann, Ilie Dragan, a fost arestat preventiv vineri seara,in dosarul fraudarii de fonduri europene, al cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Ilie Dragan este acuzat de constituirea unui grup infractional, deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala.

UPDATE: Cumnatul premierului Victor Ponta, ARESTAT pentru fraudarea fondurilor europene

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva, ea poate fi contestata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )