Libnet.ro
UNICEF

09:00

Directorul Hugo Boss demisioneaza din cauza vanzarilor slabe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul Hugo Boss demisioneaza din cauza vanzarilor slabe

Directorul executiv al casei de moda germane Hugo Boss, Claus-Dietrich Lahrs, demisioneaza dupa opt ani in fruntea companiei, in conditiile in care pretul actiunilor a scazut in urma unui avertisment de profit, generat de vanzarile slabe din China si Statele Unite. continuă pe Ziarul Bursa

Biris (MFP): Avem o frauda uriasa pe TVA in Romania si in Europa. Nu cumva din cauza ca legislatia europeana a ajuns o invitatie la frauda?

Atat Romania, cat si Europa, inregistreaza o frauda uriasa pe Taxa pe Valoarea Adaugata TVA), iar cauzele trebuie eliminate, a declarat, joi, secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice Gabriel Biris, intr-o conferinta de specialitate, citat fiind de Agerpres. In privinta fiscalizarii consumului TVA) avem o frauda uriasa pe TVA, atat in Romania, cat si in Europa. De ce? Nu cumva din cauza ca legislatia europeana in materie de TVA a ajuns o invitatie la frauda? Nu cumva acesta e motivul? Vedem in jurul nostru un comportament care nu este unul foarte stimulativ pentru cei care creeaza, muncesc, inteleg sa fie cetateni onesti ai acestei tari. Nu facem nimic pentru impozitarea pe bune a sumelor care nu pot fi declarate, a spus Biris.

Veste alarmanta din sanatate: Peste 30 de oameni au murit din cauza gripei sezoniere

Inca o veste alarmanta vine din sanatate: 12 romani au murit, doar saptamana trecuta, din cauza gripei sezoniere. Astfel, bilantul ajunge la 33 de decese. Medicii sunt ingrijorati de agresivitatea virusului.

Un elev a ajuns la spital, dupa ce i s-a facut rau din cauza unui film documentar despre avort, vazut la ora de religie

Un elev a ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui, dupa ce i s-a facut rau la ora de religie, in timp ce se uita la un film despre avort, Strigatul mut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )