Libnet.ro
UNICEF

20:15

Directorul OMS, declaratie despre data la care vom avea un vaccin impotriva COVID-19

România Liberă România Liberă,
Directorul OMS, declaratie despre data la care vom avea un vaccin impotriva COVID-19

Nu este sigur ca oamenii de stiinta vor putea sa creeze un vaccin eficient impotriva noului coronavi. continuă pe România Liberă

Directorul OMS: Nu e sigur ca va exista un vaccin impotriva COVID-19, poate peste un an

Nu este sigur ca oamenii de stiinta vor putea sa creeze un vaccin eficient impotriva noului coronavirus, SARS-CoV-2, care a declansat pandemia de COVID-19, insa ar putea fi nevoie sa treaca un an pana cand va putea fi obtinut un astfel de tratament, a declarat joi directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, citat de Reuters.

Directorul OMS crede ca vor fi 10 milioane de cazuri de coronavirus saptamana viitoare

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a declarat miercuri ca se asteapta ca numarul de noi cazuri de coronavirus din intreaga lume, acum la aproximativ 9,3 milioane, sa ajunga la 10 milioane saptamana viitoare, potrivit AFP.

Klaus Iohannis, despre inundatiile care afecteaza Romania: Trebuie sa fim mult mai bine pregatiti in a gestiona aceste fenomene extreme. Este imperativa o schimbare rapida de abordare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa cu privire la situatia grava provocata in mai multe zone ale tarii de inundatiile din ultimele zile. Seful statului le-a transmis celor.

Nelu Tataru, despre motiunea care-l vizeaza: As fi vrut sa gandim un pic altfel, sa nu grabim politica peste momentul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis parlamentarilor din opozitie care au initiat o motiune de cenzura impotriva sa, sa nu grabim politica peste momentul medical. As fi vrut sa gandim un pic altfel, a afirmat ministrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )