Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul SRI, George Maior: Vreau sa fiu eliminat din scenarii cu privire la diverse candidaturi

B1 B1,
Directorul SRI, George Maior: Vreau sa fiu eliminat din scenarii cu privire la diverse candidaturi

Directorul SRI, George Maior, a declarat miercuri, la bilantul SRI, organizat cu ocazia implinirii a 24 de ani de la infiintare, ca Serviciul a trasmis peste 9 mii de informari autoritatilor romane, cu privire. continuă pe B1

Directorul SRI: Vreau sa fiu eliminat din scenarii cu privire la diverse candidaturi

Directorul SRI, George Maior, a declarat miercuri, la bilantul SRI, organizat cu ocazia implinirii a 24 de ani de la infiintare, ca Serviciul a trasmis peste 9 mii de informari autoritatilor romane, cu privire.

VIDEO George Maior la bilantul SRI: As vrea sa fiu eliminat din aceste scenarii privind diverse candidaturi. / Traian Basescu: Acolo unde politizarea nu s-a mai manifestat - SRI, DNA, DIICOT - performanta a aparut. Depolitizati ANAF si vor fi venituri la

Principalele concluzii vizeaza ca starea de securitate nationala a Romaniei a fost buna in acest an si datorita in mod principal activitatii serviciului. Nu am fost surprinsi de evenimente majore cu efect negativ pe ordinea de securitate nationala. Interesele strategice ale statului in domeniul securitatii nationale au fost prezervate bine, a declarat, miercuri, directorul SRI, George Maior, la prezentarea bilantului pe anul 2013 al institutiei.

Seful SRI, despre disparitia documentelor clasificate din domeniul nuclear

Directorul SRI, George Maior, a afirmat, in conferinta de presa organizata cu ocazia prezentarii bilantului institutiei pe care o conduce, pe anul 2013, ca documentele confidentiale din domeniul nuclear,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )