Libnet.ro
UNICEF

20:00

Directorul Sucursalei Imprimeria Oltenia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Directorul Sucursalei Imprimeria Oltenia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Gheorghita Stefan, directorul Sucursalei Imprimeria Oltenia, dar si seful Compartimentului de Contabilitate, Ionica-Flori-Popa Florea, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Directorul Sucursalei Imprimeria Oltenia din cadrul CNI Coresi, trimis in judecata

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a directorului Sucursalei Imprimeria Oltenia din cadrul Companiei Nationale a Imprimeriilor Coresi, precum si a sefului contabilitatii din aceeasi institutie, pentru ca ar fi incheiat contracte de inchiriere a spatiilor companiei, fara organizarea unor licitatii.

Directorul Imprimeria Oltenia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Directorul Sucursale Imprimeria Oltenia din cadrul Companiei Nationale a Imprimeriilor ,,Coresi SA, Cosmin Gheorghita, si seful Compartimentului de contabilitatea, Ionica-Flori Popa-Florea, au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Lider PDL, trimis in judecata pentru luare de mita. Zlotea le cerea spaga subordonatilor cate 3.000 de lei pe luna

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), Marian Zlotea, secretar general adjunct al fostului PDL, a fost trimis in judecata, in stare de libertate, sub acuzatia de luare de mita si constituirea unui grup infractional organizat, informeaza un comunicat al DNA.

Alba: Primarul comunei Vintu de Jos, arestat la domiciliu pentru abuz in serviciu

Primarul comunei Vintu de Jos, Gheorghe Vlad PSD), retinut, vineri, de catre procurorii Parchetului Tribunalului Alba pentru abuz in serviciu fiindca ar fi folosit in scop personal bani din bugetul primariei, a fost arestat la domiciliu in urma unei decizii de sambata a Judecatoriei Alba Iulia.

Surse: Prefectul de Suceava, cercetat pentru abuz in serviciu, coruptie si fals

Actualizare 09:02 Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, ar fi vizat de perchezitiile DNA, oficialul fiind cercetat pentru abuz in serviciu, coruptie si fals, ne-au declarat surse judiciare.

Nicusor Constantinescu, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Presedintele Consiliului Judetean CJ), Nicusor Constantinescu, retinut de DNA pentru mai multe infractiuni, intre care abuz in serviciu, conflict de interese si coruperea alegatorilor, a fost arestat preventiv, in aceasta seara, de Tribunalul Constanta, el urmand sa fie dus in arestul Politiei Judetene, potrivit surselor din presa.

Nicusor Constantinescu, ARESTAT preventiv pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, retinut de DNA pentru mai multe infractiuni, intre care abuz in serviciu, conflict de interese si coruperea alegatorilor, a fost arestat.

Florin Sinescu, prefectul de Suceava, retinut de DNA pentru abuz in serviciu si alte infractiuni

Florin Sinescu, prefectul de Suceava, a fost retinut, vineri dupa-amiaza, de catre procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte de abuz in serviciu, conflict de interese, fals si uzurparea functiei, intre altele, in cazul primarilor din localitatile.

Prefectul de Suceava, retinut pentru abuz in serviciu si alte infractiuni

ACTUALIZARE 21:02 Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a fost retinut, in aceasta dupa-amiaza, de catre procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte de abuz in serviciu, conflict de interese, fals si uzurparea functiei, intre altele, in cazul primarilor din localitatile sucevene Udesti si Brodina, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )