Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dirijorul Kristjan Jarvi: Pentru mine, Enescu este cu adevarat un Univers

Adevărul Adevărul,
Dirijorul Kristjan Jarvi: Pentru mine, Enescu este cu adevarat un Univers

Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Kristjan Jarvi 43 de ani), alaturi de Corul Filarmonicii George Enescu si Corul de Copii Radio, au interpretat duminica lucrari de George Enescu, Jean Sibelius si Carl Orff. Celebrul dirijor a oferit un interviu pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Kristjan Jarvi, rock-starul baghetei de dirijor

Cu fast, cu pompa si cu politicieni imbracati in haine de gala in frunte cu presedintele Klaus Iohannis, asa a inceput Festivalul Enescu aflat la editia cu numarul 22. Dirijata ca de un adevarat rock-star de catre Kristjan Jarvi, Orchestra Romana de Tineret a ridicat Sala Palatului in picioare mai ceva decat pe vremea celebrelor congrese ale PCR.

Victor Ponta: Este adevarat ca nu prea avem opozitie, dar avem mult scandal si multa cearta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu exista opozitie in Romania, dar ca exista mult scandal si multa cearta. Este adevarat ca nu prea avem opozitie, ceea ce este bine pentru Romania, dar avem mult s.

Sarah Chang: Romania ar trebui sa fie mandra de Festivalul Enescu

Sarah Chang, dirijorul Kristjan Jarvi, contratenorul Max Emanuel Cen269;ic, soprana Jennifer OLoughlin si dirijorul Roman Tiberiu Soare, alaturi de organizatori, parteneri si media au luat parte la o discutie, care a avut loc pe data de 29 august, ce si-a propus sa marcheze deschiderea Festivalului International George Enescu 2015, la care presedintele Klaus Iohannis si anuntat participarea.

Adrian Nastase sare in apararea lui Iohannis, dupa ce seful statului a fost huiduit la deschiderea Festivalului George Enescu: Este stupid. Va trebui sa invatam sa proiectam in exterior imagini mai bune nu doar cu romi si calauze de imigranti

Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat, duminica seara, la deschiderea Festivalului George Enescu cu huiduieli si fluieraturi. Oamenii i-au reprosat presedintelui faptul ca a petrecut prea mult timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )