Libnet.ro
UNICEF

11:30

Discurs inflacarat despre Brexit al scotianului Alyn Smith, in Parlamentul European: Scotia nu v-a dezamagit, va rog, va implor, nu dezamagiti Scotia (VIDEO)

B1 B1,
Discurs inflacarat despre Brexit al scotianului Alyn Smith, in Parlamentul European: Scotia nu v-a dezamagit, va rog, va implor, nu dezamagiti Scotia (VIDEO)

Numeroase discursuri anti si pro-Brexit s-au succedat marti in Parlamentului european. Protagonistul unuia dintre cele mai inflacarate momente a fost europarlamentarul scotian Alyn Smith, membru al. continuă pe B1

Adevarul Live: Ministrul Dan Stoenescu, despre Brexit si romanii din diaspora

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre votul prin corespondenta, romanii din Diaspora si cum vor fi resimtite efectele Brexit-ului de romanii din Marea Britanie.

Radu Banciu despre Brexit: Nu e mare diferenta intre votantul britanic si cel vasluian (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia britanicilor de a vota pentru iesirea din Uniunea Europeana si despre efectele deciziilor pe care le iau.

Ion Cristoiu, despre Brexit: Spectacolul presei noastre din aceste zile e jalnic. Ca si in confruntarile politice interne, aceasta s-a manifestat ca un chibit al unei singure parti

Ion Cristoiu aminteste in Gandul de luni de pe blogul personal despre postarea de duminica, unde a comentat rezultatele Referendumului din Marea Britanie, jurnalistul spunand ca a vrut.

REVISTA PRESEI. Ce scriu ziarele romanesti despre Brexit

Ziarele scriu, luni, despre scaderea populatiei in Delta Dunarii, dar si despre reactiile privind iesirea Marii Britanii din UE.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )