Libnet.ro
UNICEF

14:30

Discutiile marton din cadrul Eurogrup, pe tema situatiei din Grecia, incheiate fara solutii (VIDEO)

B1 B1,
Discutiile marton din cadrul Eurogrup, pe tema situatiei din Grecia, incheiate fara solutii (VIDEO)

Zi cruciala pentru Grecia. Duminica se transeaza soarta tarii. Ministrii de Finante nu au reusit sambata seara sa ajunga la o solutie. Germania a avansat inclusiv varianta iesirii Greciei din zona euro. continuă pe B1

Summit-ul extraordinar al liderilor UE, pe tema situatiei din Grecia, a fost anulat

Summit-ul exraordinar al liderilor UE pe tema situatiei din Grecia a fost anulat. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat duminica anularea summitului european extraordinar privind Grecia prevazut a.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat finala de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon

Perechea romano-olandeza formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a castigat, sambata, proba masculina de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, informeaza Agerpres. Tecau su Rojer au invins in.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat finala de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon. Gabriela Szabo: Este un lucru extraordinar pentru sportul romanesc (VIDEO)

Perechea romano-olandeza formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a castigat, sambata, proba masculina de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, informeaza Agerpres. Tecau si Rojer au invins in.

Doi consilieri din cadrul Oficiului pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi sunt cercetati sub control judiciar pentru luare de mita

Consilierii Gica Dumitru si Adriana Anca Acojocaritei din cadrul Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi sunt cercetati sub control judiciar de catre DNA. Ei sunt suspectati ca au.

Chuck Blazer a fost suspendat pe viata din cadrul Federatiei Internationale de Fotbal, dupa scandalul FIFA

Americanul Chuck Blazer, fost secretar general al CONCACAF Confederatia Americii de Nord, Centrale si Caraibelor) si fost membru in Comitetul executiv al FIFA, a fost suspendat pe viata din cadrul Federatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )