Libnet.ro
UNICEF

21:00

Disney a ajuns pentru prima data in istorie la incasari de 4 miliarde de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Disney a ajuns pentru prima data in istorie la incasari de 4 miliarde de dolari

Studiourile Disney au reusit pentru prima data in istorie sa depaseasca in 2013 pragul incasarilor de 4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Wall Street: Nasdaq inchide peste 4.000 de puncte pentru prima data in 13 ani

Wall Street a terminat in crestere sesiunea de marti, Nasdaq trecand pragul celor 4. 000 de puncte pentru prima data de la spargerea bulei Internetului in 2000. Autorizatiile de constructie din SUA au crescut cu 6,2% in luna octombrie la cea mai mare cota din ultimii cinci ani. In schimb, indicele de incredere al consumatorilor s-a deteriorat si mai mult in luna noiembrie, in ajunul unei perioade critice pentru cheltuieli, ziua de dupa Ziua Recunostintei marcand in mod traditional inceputul sezonului de cumparaturi.

Moneda digitala Bitcoin a depasit de pragul de 1.000 de dolari

Moneda digitala Bitcoin a trecut astazi pentru prima data pragul de 1. 000 de dolari, dupa ce valoarea monedei digitale a crescut de peste 76 de ori, pe parcursul acestui an, transmite CNBC.

Jennifer Love Hewitt, mamica pentru prima data. Dar nu este singura surpriza

Sfarsitul toamnei a adus bucurie in viata lui Jennifer Love Hewitt. Vedeta din seriale ca The Client.

S-a intamplat pentru PRIMA oara la Vatican, in fata a mii de oameni. Reprezentanti ai Romaniei, prezenti la eveniment

Moastele Sfantului Apostol Petru au fost expuse, pentru prima data, in public, la Vatican, la o liturghie oficiata, in aer liber, de Papa Francisc. Relicvele Sfantului Petru au fost descoperite in 1942 in.

Premierul chinez a ajuns in Romania, unde va participa la forumul China-Europa Centrala si de Est

Premierul Chinez Li Keqiang a ajuns pentru prima data in Romania, unde va participa, alaturi de premierul Victor Ponta si alti 14 sefi de guverne, la cea de-a doua reuniune a premierilor din China si Europa.

Premierul chinez a ajuns in Romania, unde va participa la forumul China-Europa Centrala si de Est (VIDEO)

Premierul Chinez Li Keqiang a ajuns pentru prima data in Romania, unde va participa, alaturi de premierul Victor Ponta si alti 14 sefi de guverne, la cea de-a doua reuniune a premierilor din China si Europa.

Dosarul mita in PE: Adrian Severin, prima data in fata judecatorilor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru marti judecarea primului termen al procesului in care europarlamentarul Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita si trafic de influenta. Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurori pe 11 septembrie, iar curtea suprema stabilise initial ca primul termen al procesului sa aiba loc pe 25 februarie 2014, insa data a fost schimbata la cererea DNA. Potrivit DNA, .

Suma record: 14,2 milioane de dolari pentru prima carte tiparita in SUA.

O carte de psalmi din 1640, considerata prima ca fiind prima tiparita in SUA, a fost adjudecata la suma record de 14,2 milioane de dolari in cadrul licitatiei organizate de Casa Sothebys, la New York, informeaza, in editia electronica de azi, cotidianul iberic El Mundo. Cartea a fost tiparita in Cambridge Massachusetts) si face parte dintr-o editie de 1. 700 de exemplare din care au mai ramas doar 11 copii. Un alt exemplar al acestei carti, din aceeasi editie, s-a vandut in 1947, cu pretul .

BLACK FRIDAY 2013, reducerile continua. Ce magazine participa pentru PRIMA oara la aceasta campanie

Chiar daca romanii au furat startul si au organizat Black Friday saptamana trecuta, cu o vineri mai devreme, sunt si companii care urmeaza trendul americanilor si au pastrat pentru acest sfarsit de.

Documentul oficial care arata miscarea facuta de China fata de Japonia. E pentru prima oara cand se intampla

Pe fondul tensiunilor legate de teritoriile disputate, Beijing a deplasat singurul sau portation pentru manevre militare in Marea Chinei de Est. Portavionul The Liaoning, cumparat din Ucraina si reparat in China, care a.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )