Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dispozitiv de Cupa Mondiala

România Liberă România Liberă,
Dispozitiv de Cupa Mondiala

Fara greseli de arbitraj si goluri nevalidate la Cupa Mondiala, acesta pare sa fie sloganul sefilor FIFA. Arbitrii care vor oficia meciurile din Brazilia vor fi ajutati de un dispozitiv video, cunoscuta tehnologie pentru linii portii. Dispozitivul va fi utilizat in premiera si permite confirmarea golurilor valabile, dar si evitarea unor erori grave de arbitraj. continuă pe România Liberă

Rafael van der Vaart s-a accidentat si nu va juca la Cupa Mondiala

Cel mai experimentat jucator al nationalei Olandei, Rafael van der Vaart, va rata Cupa Mondiala din Brazilia, din cauza unei accidentari suferite in timpul antrenamentului de marti. Mijlocasul de 31 de ani s-a.

Victorie convingatoare pentru Franta in primul meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Nationala Frantei a inceput pregatirile pentru Cupa Mondiala din Brazilia in forta, castigand de o maniera convingatoare primul dintr-o serie de trei jocuri amicale. Echipa antrenata de Didier Deschamps s-a.

Nationala Argentinei a inceput pregatirile pentru Cupa Mondiala. Sabella: Vom face totul pentru a aduce trofeul acasa

Nationala Argentinei, din randul careia nu lipseste vedeta Lionel Messi, a inceput luni pregatirile pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Selectionerul pumelor, Alejandro Sabella, a declarat ca obiectivul echipei.

Brazilia va castiga Cupa Mondiala! Cea mai mare banca de investitii din lume stie scorurile de la turneul final

Cupa Mondiala din Brazilia a nascut tot felul de surprize si de controverse, pornind chiar de la organizarea turneului in acest stat sud-american. La fel ca si in 2010, cea mai mare banca de investitii din lume, Goldman Sachs, a dat publicitatii pronosticurile sale pentru turneul final din Brazilia.

Cupa Mondiala: Stare de urgenta in orasul Manaus

Orasul Manaus, care va gazdui meciul dintre Anglia si Italia de la Cupa Mondiala, a declarat stare de urgenta. Fluviul Amazon s-a umflat si s/a revarsat cu doar cateva saptamani inainte de startul Cupei Mondiale.

Etapa de Cupa Mondiala la paraciclism si ciclism in Romania

Presedintele Federatiei Romane de Ciclism FRC), Nicolae Plugaru, spune ca a inceput demersurile pentru a organiza in anul 2015 in tara noastra o etapa de Cupa Mondiala de ciclism si paraciclism.

Cupa Mondiala: Argentina lui Messi viseaza la semifinale

Nationala de fotbal a Argentinei a inceput, de ieri, pregatirile pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Alaturi de starul Messi, argentinienii au planuri mari si vor sa ajunga in careul de asi al turneului final de la Rio de Janeiro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )