Libnet.ro
UNICEF

01:05

Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se redeschide

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se redeschide

Divertiland, cel mai mare parc avatic din tara, isi redeschide portile astazi pentru sezonul de vara 2016, cu o noua zona de distractii. Iata ce gasesti in parcul din Capitala si cat costa intrarea. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare exercitiu militar din ultimii 26 de ani se desfasoara in Polonia. Romania, reprezentata de Soimii Carpatilor

In Polonia au inceput luni cele mai mari exercitii militare dupa caderea sistemului comunist in 1989, cu participarea a mii de soldati din mai multe tari ale NATO, intr-un climat de.

Cel mai mare eveniment de drift din Europa de Est, pe 25-26 iunie la Bucuresti

Peste 60 de piloti din Romania, Ucraina, Turcia, Polonia, Italia, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cel mai mare eveniment de drift din ultimii 5 ani organizat in Estul Europei, etapa a doua a Campionatului National 2016 powered by Amuse, care va avea loc in perioada 25-26 iunie in jurul Casei Poporului, si unde sunt asteptati aproximativ 30. 000 de spectatori, anunta Romanian Drift Community printr-un comunicat.

Record mondial la fotbal. Cel mai mare numar de jucatori si cel mai lung meci din istorie. Scor: 505 la 504

Chilienii au stabilit un nou record mondial pentru cel mai mare numar de jucatori care au participat la un meci de fotbal. Recordul a fost stabilit la 22 mai 2016, dupa ce 2. 357 de persoane din doua echipe au tras lo.

Greva in Franta: Cel mai mare aeroport, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016 (VIDEO)

Cel mai mare aeroport al Frantei, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016. Sute de sindicalisti au blocat caile de acces la terminalele 2E si 2F ale aeroportului Roissy-Charles de Gaulle.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 1,6% in primul trimestru al acestui an comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii.

Parcul acvatic Divertiland se redeschide vineri

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, se redeschide vineri, 10 iunie, incepand cu ora 10,00, in incinta fiind inaugurata si noua zona de distractie Super Paradise, se arata intr-un comunicat remis joi AGERPRES.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Va reusi, oare, gigantul din China sa-si atinga obiectivele indraznete? Anul trecut, Huawei deveneacel mai mare producator de telefoane din China. Huawei reusea astfel sa-i detroneze pe rivalii de la Xiaomi, care treceau printr-o perioada extrem de dificila. Situatia pe piata s-a schimbat in ultimul sfert financiar din 2015, iar una dintre cauzele principale ar [].

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

Taxele de participare de la editia aniversara din acest an vor fi donate, din nou, Comitetului National Paralimpic pentru sustinerea sportivilor la Jocurile Paralimpice de la Rio de anul.

L'Equipe: Nicolae Dobrin, cel mai valoros jucator roman din istorie

Romania nu mai are un jucator de clasa mondiala, acest lucru fiind remarcat de jurnalistii de la L'Equipe. Gazetarii francezi au intocmit un TOP 5 al celor mai buni jucatori de fotbal din Romania, iar pe prima pozitie se afla Nicolae Dobrin. Gascanul este urmat de Gica Hagi, cel supranumit Maradona din Carpati.

Constructiile de locuinte au crescut cu peste 25% in trimestrul I. Unde a fost cel mai mare avans

Numarul de locuinte terminate a crescut, in primul trimestru, cu 25,5%, la 11. 590, iar cele mai multe constructii noi suntamplasate in zona de nord-est a tarii, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )