Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dmitri Medvedev: Rusia a pierdut 25 miliarde de euro din cauza sanctiunilor occidentale. Economia tarii va suferi in continuare

B1 B1,
Dmitri Medvedev: Rusia a pierdut 25 miliarde de euro din cauza sanctiunilor occidentale. Economia tarii va suferi in continuare

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat marti ca se asteapta ca economia tarii sale sa sufere in continuare anul acesta din cauza sanctiunilor occidentale asupra Moscovei, provocate de implicarea Rusiei in. continuă pe B1

Dmitri Medvedev: Rusia deja a pierdut 25 mld. euro din cauza sanctiunilor. Economia va suferi in continuare. Rusia ar putea fi nevoita sa traiasca intr-o noua realitate economica

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat marti ca se asteapta ca economia tarii sale sa sufere in continuare in 2015 din cauza sanctiunilor occidentale provocate de implicarea Moscovei in criza din Ucraina, informeaza Reuters.

Medvedev: Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 miliarde euro, in 2014

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marti, in Parlamentul de la Moscova, ca anexarea Crimeei a costat Rusia, anul trecut, 1,5% din PIB, respectiv 25 de miliarde de euro, transmite Bloomberg. Economia Rusiei s-a contractat cu circa 2% in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Medvedev: Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 miliarde euro in 2014, iar factura creste in continuare

Anexarea Crimeei a costat Rusia 25 de miliarde de euro in 2014, respectiv 1,5% din PIB, iar factura generata de blocajul economic si sanctiuni creste in continuare, a declarat marti premierul rus Dmitri .

GEFCO a avut afaceri de 4,1 miliarde euro, anul trecut

Grupul GEFCO, jucator global in logistica industriala si lider european in logistica de automobile, a raportat pentru anul 2014 o cifra de afaceri de 4,1 miliarde euro, in crestere cu 1,5% fata de perioada similara din 2013.

Daiichi Sankyo vinde o cota de 3,6 miliarde dolari din Sun Pharma

Daiichi Sankyo Company Ltd. din Japonia isi vinde participatia in suma de 3,6 miliarde dolari din Sun Pharmaceutical Industries Ltd. Sun Pharma), cel mai mare producator de medicamente din India dupa vanzari), conform unei surse apropiate afacerii, citata de Reuters.

Spiegel: Grecia, in pragul unui acord de pana la 5 miliarde euro cu Rusia

Agora: Negocierile cu zona Euro ar putea fi amanate pana in iunie *ACTUALIZARE 14:50 Grecia ar urma sa semneze, marti, un acord cu Moscova prin care statul elen ar putea incasa intre 3 si 5 miliarde de euro pentru operarea gazoductului Turkish Stream pe teritoriul sau, conform unor informatii obtinute de revista Spiegel, transmite Russia Today. * Economistul Paul Krugman: Iesirea Greciei din zona euro ar fi un cosmar * Adrian Vasilescu, BNR: Bancile romanesti cu capital grecesc nu pot intra in carantina * Grecia discuta azi cu creditorii straini ------------ Cuvantul carantina nu este adecvat situatiei bancare din tara noastra, ne-a declarat, ieri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in BNR, facand referire la speculatiile aparute in presa elena, conform carora statele din apropierea Greciei inclusiv Romania) ar fi pus in carantina subsidiarele bancilor grecesti, incercand sa diminueze consecintele unei eventuale iesiri a statului balcanic din zona euro.

Romania va putea folosi fonduri necheltuite de 3,9 miliarde euro

Consiliul a aprobat, marti, revizuirea Cadrului Financiar Multianual CFM), decizie care permite ca angajamentele nefolosite in 2014 sa fie transferate in anii urmatori, in cazul Romaniei urmand sa fie transferate 3,9 miliarde de euro.

Consiliul a aprobat revizuirea bugetului 2014-2020. Romania va putea transfera angajamente de 3,9 miliarde euro

Consiliul a aprobat, marti, revizuirea Cadrului Financiar Multianual CFM), prin care angajamentele nefolosite in 2014 vor putea fi transferate in anii urmatori. Romania va putea transfera 3,9 miliarde de euro,.

KPN isi vinde divizia Base pe 1,33 miliarde euro

Subsidiara belgiana a Liberty Global Plc din SUA preia divizia de telefonie mobila a Royal KPN NV din Belgia, Base, pentru 1,33 miliarde de euro 1,43 miliarde de dolari), in conditiile in care miliardarul John Malone vrea sa-si extinda imperiul de cablu si telecomunicatii in Europa.

Franta si Rusia cauta solutii pentru iesirea din criza Mistral

Presedintele Francois Hollande a declarat, duminica, ca Franta si Rusia cauta impreuna o solutie de iesire din criza cu privire la vanzarea celor doua portelicoptere de tip Mistral catre Moscova, relateaza Le Figaro, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )