Libnet.ro
UNICEF

14:00

DN3 si 13 drumuri judetene, in continuare inchise. Circulatia pe A2 si A4, reluata in conditii de iarna

Hotnews Hotnews,
 DN3 si 13 drumuri judetene, in continuare inchise. Circulatia pe A2 si A4, reluata in conditii de iarna

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza joi seara ca Drumul National 3 Baneasa - Ostrov in judetul Constanta) si 13 drumuri judetene sin Bacau, Vaslui, Olt, Calarasi si Teleorman raman in continuare inchise din cauza vremii nefavorabile, circulatia fiind reluata in schimb, in conditii de iarna, pe autostrazile A2 Bucuresti - Constanta pe A4 Ovidiu - Agigea. continuă pe Hotnews

Autostrada Soarelui, A4, opt drumuri nationale si 57 de drumuri judetene raman inchise

Autostrada Soarelui si A4 Ovidiu -Agigea, opt drumuri nationale din cinci judete si 57 de drumuri judetene raman inchise, marti seara, potrivit ultimelor date transmise de Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Infotrafic: Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta siA4 Ovidiu - Agigea, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. UPDATE 03:15 Circulatia rutiera a fost inchisa, luni noapte, pe alte patru dumuri nationale - DN 2A, intre Slobozia si Giurgeni, DN 22 D si DN 22 F, in judetul Tulcea, si DN 4, astfel ca la aceasta ora sunt peste 20 de artere nationale cu traficul oprit din cauza viscolului puternic.

Infotrafic: Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta siA4 Ovidiu - Agigea, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Temperaturi negative istorice in mai multe zone. Zeci de drumuri judetene au fost inchise

Temeraturile scazute isca o multime de probleme in Romania. Portiunea Cernavoda- Constanta a autostrazii A2, trei drumuri nationale, zeci de drumuri judetene sunt inchise. Sunt 50 de trenuri anulate, zeci de.

Doua autostrazi si zeci de drumuri nationale sunt inchise

Circulatia rutiera este oprita, in acesata dimineata, pe autostrazile A2 Bucuresti - Constanta) si A4 Ovidiu - Agigea), pe 14 drumuri nationale si 47 de drumuri judetene din tara, din cauza ninsorii si viscolului, potrivit Centrului Infotrafic din IGPR, citat de Agerpres.

Cod portocaliu de viscol la Braila. Un drum national si trei drumuri judetene sunt inchise din cauza nametilor

Inchiderea traficului pe mai multe drumuri din judetul Braila a fost determinata de aparitia, pe unele portiuni de carosabil, a sulurilor de zapada ce depasesc un metru inaltime. Utilajele de deszapezire sunt la lucru, dar viscolul aseaza la loc zapada dupa doar cateva minute.

UPDATEDoua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

UPDATEDoua autostrazi, 21 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatia in judetul Cluj: nu exista drumuri blocate. Utilajele fac interventii pe 12 drumuri judetene

Nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, luni dimineata, pe majoritatea sectoarelor de drum in conditii specifice de iarna, precizeaza reprezentantiiConsiliului Judetean Cluj,.

Consiliul Judetean: Ninsoarea cazuta in cursul noptii nu a cauzat inchideri de drumuri judetene pe raza judetului Cluj

Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de marti, 27 februarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se in conditii specifice de iarna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )