Libnet.ro
UNICEF

09:30

DNA Alba Iulia isi schimba sediul dupa ce imobilul in care functioneaza a fost retrocedat

Adevărul Adevărul,
DNA Alba Iulia isi schimba sediul dupa ce imobilul in care functioneaza a fost retrocedat

Serviciul Teritorial Alba Iulia al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) isi schimba sediul dupa ce actualul imobil in care isi desfasoara activitatea a fost retrocedat fostilor proprietari. Noul sediu este format din trei cladiri si va fi cedat prin hotarare a Consiliului Judetean Alba. continuă pe Adevărul

Cum au sarbatorit politistii de la BCCO Alba Iulia Ziua Politiei. Comisarul Traian Berbeceanu: Nimic nu poate sa egaleze gestul vostru

Mai multi politisti din cadrul BCCO Alba Iulia, colaboratori apropiati ai comisarului Traian Berbeceanu, au sarbatorit Ziua Politiei intr-un mod inedit. S-au fotografiat cu un steag tricolor imbracati in tricouri cu imaginea fostului lor sef in fata sediului IPJ Alba dupa care s-au intalnit cu comisarul.

Femeie din Alba Iulia injunghiata de sot. Barbatul a fost retinut pentru tentativa de omor

O femeie in varsta de 40 de ani din Alba Iulia a fost transportata la spital luni dimineata, dupa ce a fost injunghiata in zona toracica de catre sotul sau. Barbatul a fost retinut de politisti.

Primaria Alba Iulia preia lucrari de 100.000 de euro la bazinul olimpic. Investitia este aproape finalizata

Primaria Alba Iulia a finalizat procedura privind achizitia lucrarilor de realizare a controlului acces, transmisie de date, supraveghere video, sonorizare si ceasoficare pentru bazinul de inot olimpic din oras in valoare de circa 100. 000 de euro. Decizia administratiei locale a fost determinata de necesitatea de finalizare a lucrarilor la obiectivul de investitii.

Performanta pentru baschetbalistele de la CSU Alba Iulia: cea mai buna clasare din istoria clubului la final de sezon

Sportivele din Alba Iulia au invins in ultima partida din sezonul regulat al Ligii Nationale la baschet feminin pe Universitatea Cluj-Napoca. CSU ocupa pozitia secunda, cu 50 de puncte.

Cat de des isi schimba romanii gadget-urile si cat investesc in ele?

Mari amatori de tehnologie si foarte deschisi cand vine vorba de a incerca gadget-uri noi, romanii isi schimba telefonul sau tableta o data la aproximativ doi ani, conform Oktal. ro, magazin electroIT.

Camp Nou isi schimba infatisarea: Barcelona va cheltui 600 de milioane de euro pentru modernizarea arenei

Barcelona se pregateste de o schimbare importanta, formatia catalana urmand sa modernizeze arena Camp Nou, dupa cum a informat Josep Maria Bartomeu, presedintele campioanei Spaniei, intr-un interviu pentru AFP. Acest proiect ii va costa pe catalani nu mai putin de 600 de milioane de euro, iar noua capacitate a stadionului va fi de 105. 000 locuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )