Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA cere arestarea in lipsa a lui Marko Attila, in dosarul ANRP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA cere arestarea in lipsa a lui Marko Attila, in dosarul ANRP

Procurorii DNA cer arestare in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, a fostului deputat Marko Attila pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca,alaturi de alte persoane, intre care si Horia Georgescu,a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP. continuă pe Ziarul Bursa

DNA cere arestarea in lipsa a lui Marko Attila

Procurorii DNA au propus, luni, arestarea preventiva in lipsa, pe o perioada de 30 zile, in cazul deputatului Marko Attila, intrucat este suspectat de trei infractiuni de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP.

DNA cere arestarea in lipsa a lui Marko Attila

Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea in lipsa a fostului deputat UDMR Marko Attila, informeaza B1 TV. Cel mai probabil acesta va primi un mandat in lipsa de 30 de zile, iar apoi va fi pus in urmarire.

DNA cere arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat Marko Attila care a fugit din Romania

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat Marko Attila-Gabor, suspectat in dosarul privind retrocedarile ilegale de la ANRP.

DNA cere arestarea deputatului Marko Attila

Procurorii DNA cer arestare in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, a fostului deputat Marko Attila pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alte.

Procurorii DNA cer arestarea in lipsa a lui Marko Attila, in dosarul ANRP

Procurorii DNA cer arestare in lipsa, pe o perioada de 30 de zile, a fostului deputat Marko Attila pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul in care este acuzat ca,alaturi de alte persoane, intre care si Horia Georgescu,a aprobat.

Informatii noi in dosarul lui Marko Attila: S-a dispus clasarea cauzei in care s-a cerut arestarea lui Attila pentru abuz in serviciu

Fostul deputat UDMR Marko Attila a postat pe contul sau de facebook o informatie care pare a fi scoasa din referatul procurorilor in care acesta este scos de sub urmarire penala pentru abuz in serviciu. Reamintim ca lui Marko Attila i s-a cerut arestarea tocmai in acest caz, iar Parlamentul a aprobat cererea DNA de arestare. Informatiile nu sunt insa confirmate oficial. Din 10 decembrie 2014 am solicitat in 3 randuri clasarea acuzatiilor impotriva mea din cazul Bica. Nu au vrut. Au solicitat arestarea mea preventiva. Dupa patru luni, in noul rechizitoriu formulat impotriva mea se afla urmatorul text: se claseaza acuzatiile. Si acum cine ii trage la raspundere pentru ca in decembrie au solicitat totusi arestarea mea preventiva?, scrie fostul deputat pe contul sau de socializare. Marko Attila a fost trimis in judecata de DNA in 9 aprilie in dosarul de coruptie al fostului procuror sef al DIICOT Alina Bica, alaturi de fostul sef al ANI Horia Georgescu si de deputatul Theodor Nicolescu, toti fiind acuzati ca au aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP in dosarul. Deputatul UDMR a plecat in Ungaria in decembrie 2014 si nu a mai revenit in tara.

Noi dezvaluiri in dosarul lui Marko Attila: S-a dispus clasarea cauzei in care s-a cerut arestarea deputatului UDMR pentru abuz in serviciu

Marko Attila a postat pe pagina sa de facebook o informatie care pare a fi scoasa din referatul procurorilor in care acesta este scos de sub urmarire penala in cauza in care este acuzat de abuz in serviciu,.

Dosarul infractiunilor informatice: 7 persoane, retinute; procurorii vor cere arestarea lor

Sapte persoane, intre care fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu, au fost retinute in dosarul in care procurorii DIICOT au facut, duminica, 42 de perchezitii, pentru a destructura un grup infractional.

DNA cere Curtii Supreme prelungirea arestarii preventive fata de primarul suspendat al Constantei, Radu Mazare

Directia Nationala Anticoruptie cere prelungirea arestarii preventive fata de primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare. Cererea DNA va fi judecata luni de inalta Curte de Casatie si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )