Libnet.ro
UNICEF

12:30

DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a deputatului Titi Holban

B1 B1,
DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a deputatului Titi Holban

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea preventiva a deputatului Titi Holban, suspectat de trafic de influenta, dupa ce ar fi luat 10. 000 de euro pentru ca o firma. continuă pe B1

Deputat UNPR, acuzat de luare de mita. DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a lui Titi Holban

Update 14. 10 - Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea preventiva a deputatului Titi Holban, suspectat de trafic de influenta, dupa ce ar fi luat 10. 000 de euro.

UPDATE. DNA cere incuviintarea arestarii preventive a deputatului Titi Holban, inculpat pentru trafic de influenta

Procurorii anticoruptie au pus in miscare actiunea penala fata de deputatul Titi Holban, pentru trafic de influenta, informeaza, marti, un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Holban a promis unei persoane ca va interveni la autoritatile antifrauda pentru ca firma denuntatorului sa nu fie amendata, in schimbul sumei de 10. 000 de euro.

Tribunalul Bucuresti admite cererea DNA pentru arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu. Avocat: Intreruperea tratamentului i-ar pune viata in pericol

Tribunalul Bucuresti a admis luni cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, informeaza Agerpres.

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri contestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva

Curtea de Apel Bucuresti va judeca vineri, 27 iunie, contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia instantei de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este cercetat de DNA pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Constestatia lui Mircea Basescu la arestarea preventiva se va judeca pe 27 iunie

Contestatia lui Mircea Basescu privind decizia de arest preventiv luata de magistratii Tribunalului Bucuresti se va judeca pe 27 iunie, relateaza B1 TV. Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile pentru.

Basescu: Cer scuze romanilor pentru arestarea fratelui meu. Nu mi-as fi dorit-o niciodata. imi voi duce mandatul pana in ultima zi

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dupa-amiaza, ca regreta arestarea fratelui sau pentru trafic de influenta, insa considera ca nu exista niciun motiv sa demisioneze din functia de presedinte.

Sotia lui Mircea Basescu isi cere scuze pentru situatia creata de scandalul cu familia Bercea

Sotia lui Mircea Basescu i-a cerut scuze cumnatei sale pentru situatia creata de scandalul cu familia Bercea. Doinita Basescu regreta faptul ca nu a reusit sa se ridice la rangul si demnitatea.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )